RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Staza za RC automobile
trijanglafly:
--- Quote from: Anakin on January 02, 2013, 09:40:20 PM ---
--- End quote ---
Verovatno bih i ja tako reagovao da nemam indijanca koga ne znam više na koju stranu da usmeravam. Samo komp. i igrice. Nema više nikakvih sekcija po školama/gradu kao nekada. Jedino da mu dam loptu pa da šutira i razvija mašu kroz fudbal.
Ne bih voleo da ima detinjstvo i mladost kao ja 90-tih. Kad je bilo bitno samo da se preživi. Preživeli smo eto i red je da krenemo dalje.
Ali treba da se angažujemo a ne samo da kritikujemo.
Kao u stara dobra vremena ORA: Za koga? Za Tita; Za koga? Za Partiju. Tri put ura i ovo ono. :hehe
alexaca:
Evo dokaza da staza nije neki bauk da se naparavi kao sto se prica. Covek naparavio u dvoristu a mi bi smo hteli odmah profi pa da zaradjujemo pare i pravimo veliki biznis a ima nas 20 daj (boze 25) koji se bave ovim u celoj Srbiji. Bilo bi lepo kad bi neko nesto uradio bez zarade radi prosirenja ovog lepog hobija(sporta) pa nek je staza i u dvoristu nema veze a ne samo da se prica o zarada para jer toga kod nas nema. Nije vazno dal je model skup ili kinez vazno je da se ljudi okupe i druze da mladji pocnu da se bave ovim a ne samo komp. igrice fejs... da izadju malo napolje pa da se zajedno zabavimo. ()-()
vladasimon:
Hocu da ukazem na jednostavnost staze, a mozda nekoga podstakne... ovako su Bugari napravili
Imate ovde jos slika.
mantagt:
--- Quote from: vladasimon on January 27, 2013, 10:06:08 PM ---Hocu da ukazem na jednostavnost staze, a mozda nekoga podstakne... ovako su Bugari napravili
--- End quote ---
Jednostavna jeste, ali ljudi je imaju, voze po njoj, i ono što je najbitnije imaju takmičenja i njima modeli ne stoje na policama i ne služe za fotkanje....
Bigneda:
Sad su je malo unapredili i ulepsali, pre nesto vise od godinu dana bili par puta tamo na stazi i nije bila nista posebno.
Ono sto je napravljeno kod Zajka imalo je veci potencijal od ove staze i jos uvek ima, njihova prednost je sto imaju u Sofiji par prodavnica samo za auto modele.
Odlicno snabdevene sa najpoznatijim firmama a i jeftinijim modelima vec dosta godina unazad povecavaju broj modela i njihovih vlasnika u Bugarskoj.
Vlasnik jedne od tih radnji 'Steldi' je i napravio ovu stazu na pomocnom fudbalskom terenu i evo vec lici na nesto upotrebljivo ;) Ulaz i voznja su besplatni i svako moze doci i probati svoj model :)
Pored redovnih off-road sampionata i trka imaju i dosta on-road trkanja, uglavnom da preko zime vezbaju prstice u zatvorenom prostoru :).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version