RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Staza za RC automobile
r-xx:
I ja sam cuo da se pravi staza jako blizu centra Beograda nepunih 85 km, autoputem pa do donjih Stajkovaca, onda malo iza chobanovaca... :_D
(pijemo) (pijemo)
kristijanbgd:
Daleko je mala ivanca a 85km od Beograda blizu????????srbija.....
Bigneda:
Nekima je i galovica bila daleko pa su pitali jel moze negde kod bubnja okupljanje :)
Vec par godina u Beogradu i blizoj okolini nije mogao da se dobije plac na koriscenje sa dobrim uslovima (voda, struja, ograda...), najbolje sto je bilo je kod Zajka (svi uslovi ispunjeni pa i vise, ladno pivo i kokakola;)) ali je nekima i to bilo daleko... ...sto kazu krivom k... i dlaka smeta !
Igrom slucaja naslo se u Svilajncu parce zemlje odlicnim uslovima, ravno dovoljno veliko i ono sto je najvaznije neko ko ce to sve da isfinansira (da se ne lazemo to je najbitnije sada, svi smo filozofi i teoreticari ali kada trba da se uvatimo za novcanik brojimo zvezde ;)) ...tako da je zapoceta izgradnja jako ozbiljne staze, kako ce se sve zavrsiti ostaje da vidimo, do tada ()-()
zajko:
Ja bih zaista zeleo da to sa novom stazom uspe, bar nesto…. onda ce vise da se prica, o celoj prici i auto sekciji, nesto ce da se desava.. ako bar ta prica zazivi svi smo u plusu
Ali donekle poznajucu tu pricu, malo sam pesimista.. jedino kad bi ste uspeli da namamite da ovi stranci dodju po nekad i voze… od nasih *tih nekoliko* slaba vajda, pa taman da je i Monca …. nije mala investicija napraviti sve to da valja… u danasnje vreme… a onda dolaze dorade, promene, odrzavanje, sto je gore nego sama inicijalna investicija…
Ajd para ce mozda kod gazde i biti… ali se pored para treba time i baviti i raditi… a konzumenti ce uvek biti nezadovoljni, Srbija je ovo brate… da ne pominjem neke clanarine ili bilo sta drugotog tipa… Najgore je sto krenes sa nekom idejom, naradis se, ulozis kintu, sanjas nesto dobro i pozitivno, a ovo definitivno jeste i onda …. :notworking
Kod nas je sve to toliko jadno i bedno… da je na Terazijama ne bi radilo, koliko ima aktivnih vozaca i modela, i to u svim klasama… a tesko da ce biti novih.. opet nas spopade neka kriza…
Drzimo fige investitoru, s proleca mu treba dati vetar u ledja.. da nastavi ()-()
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version