RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Staza za RC automobile

<< < (11/47) > >>

duke:
Velika Mostanica je odlicna lokacija ,jos sad sa novim mostom ...  oo)),moji imaju tamo vikendicu i veliko dvoriste ,imamo i veliki rostilj sa motorom za jagu  :_D  tako da posle voznje mozemo tu da rostiljamo

duke:
Ako ste raspolozeni da se skupimo ovih dana pa da odemo do Mostanice(ako se Kristijan slaze) pa da vidimo taj plac mmmm,   Predlozio sam da formiramo neki fond za stazu iz prostog razloga sto bi trebalo angazovati mozda neku ozbiljnu ekipu radnika i neki bager,ako treba ravnjati ili iskopati nesto (work). Moj prijatelj ima gradjevinsku firmu pa mozda on moze da nam "pozajmi" bager mmmm

Bigneda:
Ko sto rekoh problem je SAMO lokacija, i bager i radnici su odavno spremni ;)

kristijanbgd:
Sto se mene tice mozemo kad se dogovorimo jedino moram matorog (caleta) da povedem jer nisam bio na placu dvadeset i neku godinu. I ako nije problem samo temperatura da bude u plusu..

duke:
mozda sam ja navikao na Mostanicu, jer idem cesto , pa mi se cini da je blizu  :-\ kad pogledas realno ima da se ide do tamo , ali mozda ako se taj tvoj plac svidi dzombama  (res),  (pijemo),ja mogu da organizujem neku slobodnu ostavu u Mostanici , za neke potrebstine oko staze. mislim , nemam pojma , neka drugi se jave da ne bude da ja vucem tu pricu ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version