RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Staza za RC automobile
duke:
a opet Ivanca i odlazak tamo : obavezno ceo dan , gorivo za kola , ulaz , gorivo za model , pice , mozda klopa, a ako budes zadnji u trci pa platis pice svima trebace ti za taj vikend malo bogatstvo u novcu i VREMENU koje je najveci problem ....na Galovicu stignem, za 15 min i za sat ipo sam kuci na rucku .... jbga bas je dilema .... ali ja bi voleo licno da idemo u Ivancu jel je pro pa makar svaki 3 vikend a na Galayi samo vezba ,,,,
Bigneda:
--- Quote from: vlada.bgw on April 13, 2012, 04:49:42 PM ---Jel ima uopste neko lopatu i grabulje od vas ovde sa foruma ? lol
Ako imate onda eto alata za stazu ...
Samo pricate , niko nista da preduzme ... Galovica je fina staza , samo treba povaditi kamenje na krivini do puta , malo uravnati ...
Ne secam se da je neko sa gorepomenutim alatima ikad radio oko staze ;)
(pijemo)
--- End quote ---
Auuuu ko se javlja :) ...nema te sto godina i sad ce popujes ;)
Naravno da imamo alata kao i ti sto ga imas al te nesto nisam video da grabuljas pa cak ni da dolazis na okupljanje :)
A to sto se ne secas je opet zato sto te nema, NARAVNO da se radilo sa gomilom alata i to vise puta kao i kosilica sto radi svake sezone kad treba :)
Nego pakuj ti nesto da radi kako treba i preskoci neku svadbu da te vidimo na delu ;)
vlada.bgw:
--- Quote from: Bigneda on April 13, 2012, 05:33:21 PM ---
--- Quote from: vlada.bgw on April 13, 2012, 04:49:42 PM ---Jel ima uopste neko lopatu i grabulje od vas ovde sa foruma ? lol
Ako imate onda eto alata za stazu ...
Samo pricate , niko nista da preduzme ... Galovica je fina staza , samo treba povaditi kamenje na krivini do puta , malo uravnati ...
Ne secam se da je neko sa gorepomenutim alatima ikad radio oko staze ;)
(pijemo)
--- End quote ---
Auuuu ko se javlja :) ...nema te sto godina i sad ce popujes ;)
Naravno da imamo alata kao i ti sto ga imas al te nesto nisam video da grabuljas pa cak ni da dolazis na okupljanje :)
A to sto se ne secas je opet zato sto te nema, NARAVNO da se radilo sa gomilom alata i to vise puta kao i kosilica sto radi svake sezone kad treba :)
Nego pakuj ti nesto da radi kako treba i preskoci neku svadbu da te vidimo na delu ;)
--- End quote ---
Pa covece , sa nije slikano , to nije ni radjeno (yay) , Zato lepo sve slikama docarati ... ;)
Pa rekoh , imam ja sve sto treba , ako zatreba ... ;)
Ne vredi , znas i sam da su mi vikendi udarni termini , ne stizem da vozim , imam ja spremne masine 1:10 elektro , nego nemam nikog da mi stane na crtu :_D
Onda kad smo bili za galovici , tad sam i vozio zadnji put :))))
Videcemo se obavezno , mislim da je jedna tvoja baterija kod mene ...
()-()
Bigneda:
Ajde bre vise, fali nam profi fotograf ovi sto slikaju sve na kasicicu daju :)...slikaju po sat vremena a okace ovde po 2 slike lol
Telefon imas, vreme kad nadjes zovi, taman da ti otmem tu bateriju pre nego li i nju sje..s :)
Bigneda:
Odlicna staza za minimum ulaganja, naleteh slucajno pa da se ne zagubi :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version