RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Пројекат М 1022
mirce:
Lepo, lepo, mnogo korisnih saveta i caka...
Pozdrav
Mirče
Gatti.Gatozza:
nisam do sada komentarisao izradu ovog aviona, i vreme je da kažem kako sam oduševljen pedantnošću i planiranjem unapred prilikom izrade. šta se dobija laminiranjem japan papirom osim zaštite površine? da li se i sam element na koji je nanešen dodatno učvrsti?
presko:
Када су јапан папир и нитро лак у питању, највише се добија у квалитетној основи за даље фарбање, а уз минималан прираштај масе. Незнатно се повећава тврдоћа пресвучене површи, али се ипак повећава. За значајнију заштиту мора се користити композит, најчешће епокси смола и стаклено платно. Колико ми се чини, најлакше је платно од 25gr/m2. Код израде композита, обично је однос масе платна и смоле 1:1, па процени колико се увећава маса на овај начин. Предпостављам да си видео како Мирче ради.
А сад да се вратимо раду на моделу.
Наставио сам радове на уградњи репова. Прво сам, комадићем балзе, попунио празнину између вертикалног репа и трупа.
Потом сам исти обрадио брусним папиром.
После овог, отпочео сам припреме на испуни трупа између хоризонталног и вертикалног репа. Само лепљење вертикалца за хоризонталац на ”кант” није довољно и не би издржало моменте који делују на вертикални реп. Због овог је потребно, конструктивним решењем, ојачати овај спој. Управо, напред наведена испуна служи за то. Испуну сам урадио од блока балзе. Прво сам селотејпом оивичио контуру на реповима где се лепе блокови балзе. Ово олакшава каснију обраду јер се балза не лепи за селотејп, а селотејп и штити репове приликом рада.
Онда сам, угрубо, искројио блокове и залепио их петоминутним епокси лепком. Имао сам на располагању балзу од 5mm и 8mm.
Када се лепак осушио, започео сам обраду блокова.
Креп траком сам заштитио труп да га не оштетим.
Четком сам лагано скидао прашину, од балзе, са трупа да не би летела свуда по кујни.
Да бих привео радове крају, морао сам да правим ”специјалан” алат. На клоцну од дрвета, у облику клина, сам залепио брусни папир и то на једну страну фини, а на другу груби. Овај алат ми је омогућио лакши прилаз и обраду блокова између репова.
У току обраде, металним лењиром сам вршио контролу.
Мало по мало и завршио сам и овај посао.
presko:
И на крају заштита, овог дела трупа, композитом, епокси смола и стаклено платно од 50gr/m2.
Прво сам селотејпом заштитио површ до које иде композит.
Припремио сам платно и смолу ...
... и почео са пресвлачењем.
Сутрадан, кад се смола осушила, полако сам одлепио селотејп ...
... и скалпером одсекао вишак композита.
На крају сам, финим брусним папиром, обрадио ивице композитне заштите.
Овим је уградња репова била завршена.
presko:
Пошто су репови уграђени, кренуо сам са радом на поклопцу кабине.
Као прво, уградио сам, у труп, браву за отварање кабине.
Премерио сам димензије браве и ход трна браве и на основу тога одредио и обележио њену позицију.
Онда сам избушио потребне отворе.
Браву сам залепио гел супер лепком.
Пошто је брава залепљена за балзу, ово ми, некако, није уливало поверење па сам спој ојачао композитом, епокси смола и стаклено платно од 50gr/m2. Пошто је место, у трупу, било неприступачно за рад, платно сам смолом натопио споља на комаду налјон кесе правоугаоног облика. Онда сам, све ово заједно, пажљиво поставио на позицију и прстима изпритискао да се смола залепи за балзу.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version