RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Пројекат М 1022
presko:
Завршну монтажу модела сам започео монтажом репног точка. Њега сам са два плех вијка причврстио за труп, а што је већ виђено раније.
Овог пута сам вијке премазао течним осигурачем за вијке. Наиме течни осигурач овде нема улогу да осигура спој као код машинских вијчаних спојева. У овом случају он служи да натопи дрво и заштити га од масноћа из горива и издувних гасова. Осим тога он направи чвршћи навој у дрвету и боље држи, а по потреби вијак се лако одврће. Течни осигурач користим свуда, где се плех вијци заврћу у дрво на местима која су изложена гориву и издувним гасовима.
Затим сам монтирао главни стајни трап ...
... па серво покретач сајле гаса.
На ред су дошле ушке за отклањање крма висине и правца.
Па ушке за покретање репног точка. Опруге ћу ставити касније.
Овај посао је одрађен рутински, с обзиром да је све ово већ било на моделу.
presko:
На ред за уградњу је дошла батерија пријемног система. У моделу ћу користити “eneloop” батерију од 2000mAh.
На припремљено лежиште сам је залепио са обострано лепљивом сунђерастом траком и, са предње стране, осигурао пластичном везицом. Задња страна је неприступачна, па на њој и нисам планирао причвршћивање пластичном везицом.
Сада је на реду монтажа мотора. Он је већ монтиран на носач и сад сам само носач причврстио за модел.
Прво сам из модела морао да одвијем вијак и извадим челичну жицу из бужира команде гаса који су, до сада, имали улогу да штите бужир команде гаса од лома.
И ово је био прилично рутински посао.
После мотора сам у модел вратио резервоар за гориво.
Такође рутински посао.
На крају сам поставио поклопац унутрашње кутије. При завртању вијака, поново сам користио течни осигурач за вијке. Овај поклопац има улогу да спречи улажење масноћа из моторског простора у унутрашњост модела.
presko:
Наставио сам са уградњом опреме.
На реду су покретачи крилаца. Како је све већ било спремно, ово сам брзо одрадио.
Вијке, за везу ушке за крилце, сам намазао течним осигурачем, ...
... а саму ушку супер лепком, да не рескирам.
Исто сам поновио и са другом половином крила.
Сада долазим до “историјског” тренутка. Стара “MUNJA” одлази у пензију. Из ње сам извадио пријемник, уз напомену да су све остале електро компоненте нове и ово им је прва уградња.
У пријемник сам одмах убацио продужне каблове за спој покретача крилаца.
На реду је уградња електро опреме у труп, значи плоча, носач покретача хоризонталне и вертикалне крме и прекидача пријемника.
На њу сам, такође, обострано лепљивом сунђерастом траком залепио и пријемник.
Одмах сам и спојио пријемник са покретачима и прекидачем ...
... и све то са батеријом.
Каблове сам лепо спаковао и пластичном везицом их везао за плочу носач да не ландарају.
Пошто сам, овако, монтирану плочу спојио са трупом, антене сам увукао у већ постављене цевчице и осигурао их изолир траком.
Сада сам укључио предајник и пријемник да покретачи заузму нулту позицију и на њих монтирао командне полуге са покретачким сајлама.
С обзиром да су, и овде, сајле већ раније биле урађене и ово је било брзо готово.
mile:
Munja odlazi u zasluženu penziju, stizu nove snage :big smile . Preško neka te dugo služi. Pratio sam sa velikom pažnjom celu izradu i lepo je videti na kraju ovako lep rezultat. Ostaje samo još jedno pitanje: subota ili nedelja?
Pozdrav.
presko:
Миле, прво хвала на лепим жељама. Што се првог лета тиче, највероватније недеља.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version