RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Пројекат М 1022
presko:
--- Quote from: tibeteagle on September 17, 2017, 09:36:34 PM ---Možda ga treba pustiti putem kojim je pošao? Znakovi govore.
Vreme je za projekat M 1023. :)
--- End quote ---
Модел ми је апсолутно легао што се тиче летења и пружио ми је пуно задовољства. Све је поправљиво па га нећу напустити.
У прилог овоме иде чињеница да су крила мало оштећена, а и имам резервни пар. Такође имам и фајлове за ласерско сечење као и алате за поједине делове што ће много убрзати поправку. Сам процес израде алата је много дужи и захтевнији него каснија израда делова помоћу њих. С обзиром на ово не очекујем никакву компликацију у току поправке, а биће и солидне уштеде у материјалу у односу да правим нов модел.
Што се тиче новог пројекта, отом потом.
presko:
Предњи део трупа и цео костур су неупотребљиви. Једино што сам могао је да поскидам сву употребљиву „металну галантерију“. Није нека вајда, али зашто да се баци ако може да се употреби. Све поскидано сам очистио-одмастио у нитро разређивачу.
presko:
На основу до сад урађрног направио сам анализу за израду потребних делова за даљу поправку.
Coja:
Preško ako ti treba neka pomoć slobodno reci voljan sam da pomognem, što se tiče sečenja delova na laseru ja sponzorišem, moramo da ga vratimo što pre tamo gde mu je mesto ( na 13-icu) 065 2337-374 javi se...
presko:
Прикупио сам потребан алат и почео полако да припремам оплату за састављање.
Почео сам са чишћењем доњаке трупа.
Осим механичког отклањања остатака костура трупа, оплату сам и чистио-одмашћивао нитро разређивачем.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version