RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Пројекат М 1022
presko:
Наставио сам радове на трупу.
Прво сам узео да ојачам носач радио опреме. Ојачао сам га са два уздужника од балзе 5x5mm да спречим његово савијање. Уздужнике од балзе сам поставио тако да у њих улазе вијци за причвршћење серво покретача. На овом носачу се налазе серво покретач крме правца, пријемник, прекидач и контролер напона. Раније се на њему налазио и серво покретач крме висине, али је пребачен на друго место.
Док се лепак на носачу сушио, узео сам да уградим усадне навртке за везу носача мотора.
По уградњи носача мотора одмерио сам позицију полуге гаса и улепио цевчицу-вођицу.
Следеће на реду је било постоље носача серво покретача гаса. Старо је било натопљено уљем па сам направио ново и улепио га на стару позицију.
После овога, вратио сам се носачу радио опреме.
На старом прекидачу је било поломљено кућиште. С обзиром да је прекидач на моделу више од пет година, заменио сам га новим.
Пребацио сам и серво покретач уз пар ситница.
Још мало ђубрета је отишло у канту за ђубре.
presko:
Данас сам посао започео са крмом правца. Она је била цела, али су шарке биле оштећене.
Горња шарка је била ишчупана из вертикалног репа и при том поломљена. Страна у крми је остала цела.
Средња је била поломљена и изшчупана из вертикалног репа, док је страна у крми остала.
Доња је била цела, али са делом оквира трупа у који је била улепљена.
Посао сам започео од најлакшег.
После овог сам из вертикалне крме извадио остатак поломљене шарке. Ово је био доста незгодан посао који је морао да се ради полако и пажљиво. Прво сам, оштрим скалпером, засекао са обе стране шарке, а потом сам је полако размрдао и изчупао.
Са крме сам поскидао све делове и све лепо очистио нитро разређивачем.
Узео сам нове шарке и размонтирао их вадећи им осовинице.
Измерио сам пречник осовине и нашао жицу исте дебљине.
Она ће ми помоћи код центрирања шарки приликом лепљења. Лепио сам их епокси смолом помешаном са микро балоном.
Остатак смоле сам искористио да започнем лепљење наслона поклопца мотора ...
... и да ојачам поправљана ребра у крилу.
presko:
Наставио сам да лепим наслон за поклопац мотора. Ови делови су, својевремено, исечени ласером.
Коцкице у које се заврћу вијци су страдале приликом пада, па сам морао да направим нове.
Сада сам намеравао да их полепим на труп, међутим један поглед кроз прозор ме је натерао да променим планове.
Време је било добро за излазак на терасу, па сам одлучио да посао наставим наношењем „шприц“ гита на труп. Пре овога сам морао још мало да „препеглам“ труп, поготово у зони стајног трапа, пошто сам раније приметио пар грешака.
Још један пут сам проверио да ли крила добро належу ...
... и истрчао на терасу.
Шта даље, питање је сад. Кад би се нашао неко добронамеран да ме посаветује.
bjanko:
Dobra stvar ovaj filer u spreju koja je cena i koju tacno oznaku nosi jel se tesko skida
coka:
Bjanko
Odvoj malo vremena i procitaj ceo ovaj post. Osim informacije koju trazis jos puno korisnih stvari se moze procitati.
Presko
Vec uveliko se nazire zavrsetak radova.
Nadam se samo da masa nece previse porasti.
Za energiju i entuzijazam, sve cestitke.
Coka
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version