RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Пројекат М 1022
presko:
Радови су настављени лепљењем. Као главни лепак сам користио епокси смолу делом помешану са аеросилом, а делом чисту. Као помоћни лепак сам користио цијанокрилат (супер лепак).
Прво сам и поклопац кабине и закрпу заштитио провидном и папирном лепљивом траком. Увек је могуће да лепак процури где не треба и направи додатни посао, још поготово ако се ради о провидним деловима.
Затим сам закрпу, супер лепком, залепио за провидни део кабине. Ово лепљење „на кант“ није довољно чврсто и служи само да придржи ова два дела до коначног лепљења.
Пошто је супер лепак ухватио, наставо сам лепљење закрпе за оплату кабине. Ово сам урадио епокси смолом помешаном са аеросилом.
На крају сам провидни део кабине и закрпу преспојио епокси смолом и стакленом тканином од 50gr/m2.
Овим је лепљење завршено, само да се смола осуши.
presko:
По сушењу смоле приступио сам уклањању вишка композита. Вишак је било све оно што је било преко провидне лепљиве траке. Овим сам обезбедио правилну ивицу.
Пре скидања провидне лепљиве траке сам ивицу композита, врло плитко, пребрусио финим водобрусним папиром на суво.
После овога сам дво компонентним полиестерским гитом прегитовао спој проводног дела кабине и оплате.
Остало је да се гитовани спој, по сушењу гита, пребруси.
dejan_ts:
Lepo si ga uklopio nema sta ,znajuci kako je tesko izvesti lepljenje tankog juvidura i pogotovu njegova obrada ovo je suoer ispalo
Zato sam te i pitao kojim lepoom ces raditi sastave
Ja sam za makete brodova koristio neko Galenikino sredstvo za lepljenje klirita pa sam sa tim lepio i juvidur palibe po brodu i jos koje kakvih gluposti na njemu
presko:
Гит се осушио па сам га пребрусио и поравнао спој.
После брушења сам са поклопаца кабине скинуо заштитне траке и очистио га.
Сада је и он спреман за фарбање.
presko:
На ред за поправку су дошла крила. Штета нија била велика. Због специфичности оправке и овде ћу дати детаљнији опис радова.
Изчупано је десно крилце, али без већег оштећења.
Мало озбиљније је оштећена нападна ивица у корену левог крила.
И нагњечена је нападна ивица на крају десног крила
Радове сам почео припремом за поправку.
Најпре сам и крило и крилце додатно очистио метил алкохолом, а потом сам са шарки, одстранио остатке старог лепка.
Потом сам, у зонама поправки, пажљиво одстранио SOLARTEX.
Овим је припрема за поправку била завршена.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version