RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Пројекат М 1022
presko:
Још мало сам морао да проширим отворе за вођице бајонета.
После тога сам цев за центрирање вођица (комад старог поломљеног бајонета) намазао одвајачем да се случајно не би залепила у току лепљења.
Лепљење је могло да отпочне. Пре тога сам мало сам анализирао ситуацију и донео одлуку да је боље да спајање радим у две фазе.
Лепљење сам поново, из познатих разлога, радио епокси смолом помешаном са аеросилом.
Нормално, све ово је морало бити добро стегнуто до сушења смоле.
presko:
Наставио сам са радовима.
Да бих могао да наставим са састављања предњег дела трупа, прво сам морао да средим горњаку истог.
Када сам завршио ово, још мало сам проанализирао тренутно стање. Дошао сам до закључка да ће ми бити лакше да преостали посао ипак урадим из два пута, значи укупно три фазе.
presko:
Данас сам се баш нарадио.
Направио сам руску салату за Нову годину.
presko:
Дошло је време да наставим са поправком.
На реду је било лепљење горње оплате и патоса трупа.
Прво што сам урадио је да сам добро очистио оплату и труп у зони лепљења.
Прво сам крпом и алкохолом уклонио масноћу од горива, а онда брусним папиром скинуо вишак фарбе.
Радио сам на већ устаљен и проверен начин, епокси смола и аеросил.
Прво сам залепио горњу оплату и то са разлогом.
Са унутрашње стране сам урадио неколико „закрпа“ стакленом тканином, док је било приступачно.
На крају сам залепио и патос трупа.
Све ово је добро учвршћено стегама и штипаљкама и стајаће овако до коначног сушења смоле.
Овим је најтежи, најкомпликованији (да не кажем неку вулгарну реч) део посла око поправке завршен.
presko:
Данас сам, на кратко, истрчао на терасу да мало „опеглам“ труп.
Ипак је било хладније него што сам мислио па сам урадио мање него што сам планирао и побегао назад у собу.
У соби сам наставио са мало „чистијим“ радовима. Почео сам да љуштим стару фарбу са трупа. Сада је идеална прилика да скинем сав вишак фарбе и гита са трупа који су се нагомилали приликом предходних поправки.
Започео сам и са гитовањем.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version