RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Пројекат М 1022
presko:
Данас сам извадио поклопац мотора из калупа и то без икаквих проблема.
Мало сам га очистио од процуреле смоле и скинуо вишак материјала са задње ивице и тако припремио за даље радове.
presko:
Настављају се радови.
На реду су поклопци точкова.
Десни је озбиљније оштећен, док се на левом ради о оправци естетске природе.
Први корак је био брушење оштећеног места, споља и изнутра, до здравог материјала.
Потом чишћење нитро разређивачем.
За поправку десног поклопца потребно је коришћење калупа.
На калупу сам обележио зону поправке и премазао је одвајачем.
Од прављења поклопца мотора остали су ми комади платна од 163gr/m2 које сам сад искористио, а користио сам и платно од 50gr/m2.
Калуп сам прво, у зони поправке, премазао епокси смолом помешаном са аеросилом, а потом поставио комад платна од 50gr/m2.
Потом сам ивице поклопца, такође, са обе стране, премазао епокси смолом помешаном са аеросилом.
Поклопац сам ставио у калуп и са унутрашње стране поставио два слоја платна од 163gr/m2 на оштећена места.
Потом сам калуп затворио и оставио га да се смола суши.
Са левим поклопцем ситуација је била далеко лакша.
Њега сам урадио на исти начин, само без калупа „из руке“.
Споља сам поставио један слој платна од 50gr/m2, а изнутра два од163gr/m2.
Сад се чека да се смола осуши.
presko:
Смола се осушила и поклопци су спремни за даљу обраду.
Та обрада се сводила, прво, на брушење брусним папирима различити градације и различитим "алатима".
На крају брушења чишћење алкохолом.
Прво сам урадио десни поклопац на коме је било више посла, а онда и леви.
Након што сам поравнао површи, на реду је било отварање отвора за монтажу нога стајног трапа.
Овог пута сам прво радио леви поклопац пошто су на њему, практично, већ били обележени ови отвори.
На реду је био десни поклопац.
На калупу постоји ознака за бушење осовине точка, која се пресликава на одливак. Потврдио сам је фломастром да буде видљивија, а онда проверио тачност њене позиције користећи леви поклопац.
Пошто је позиција била тачна избушио сам отворе.
Груба визуелна контрола ми је показала да је тачност задовољена.
Урадио сам још један посао, прегитовао сам поклопце дво компонентним полиестерским гитом и припреми их за даље радове.
presko:
Данас сам пребрусио, предходног дана, нанешен гит. Прво на суво, па на мокро.
Да бих видео ефекте гитовања, префарбао сам поклопце основном бојом. Кад је боја уједначена лакше се уочавају грешке.
Када се боја осушила (врло брзо) прегледом сам установио да има ситних неправилности.
Због тога сам поклопце препрскао и течним гитом.
Ово ћу касније обрадити, непосредно пре коначног фарбања.
presko:
Данас се опет, после дужег времена, радило на „BG Košavi“.
Радио сам досед за поклопац мотора.
Делови су били урађени раније, а сад сам их само полепио. Користио сам петоминутни епеокси и супер лепак.
Мало сам их и пребрусио, да их, међусобно, сведем на контуру.
На крају сам, рађени део, префарбао основном бојом, да бих имао бољи увид у даљу обраду.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version