RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Пројекат М 1022
presko:
Почео сам са припремом планка крила. За планк сам користио балзу дебљине 1.5mm. Прво сам урадио планк нападне ивице...
... а потом и излазне.
Лепљење сам започео од излазне ивице доњаке крила и то белим лепком.
Крило у овој фази, доста ради (савија се и увија), па се мора, за време сушења лепка, нивелисати и фиксирати. Крило сам притиснуо теговима да лепо легне на појас предње рамењаче и на стопе за нивелацију, које су управо из овог разлога постављене на ребрима. Металним лењиром и штипаљкама сам обезбедио да планк држи правац. После сушења лепка, поправки више нема.
Предњи планка сам прво залепио за појас главне рамењаче. Крило је сво време притиснуто теговима.
Када се лепак осушио, залепио сам и остатак планка. Прибадачама сам га причврстио за нападну ивицу.
Лепак се осушио и крило је, тренутно, овако изгледало.
Планкирање сам наставио са предњим планком горњаке крила.
Планк сам, опет, прво залепио за појас главне рамењаче. Крило је, такође, сво време притиснуто теговима, а под стопе сам подметнуо планк излазне ивице, да би крило било нивелисано. Овим сам изједначио висину добијену дебљином планка залепљеног за појас главне рамењаче.
Након сушења лепка, завршио сам са овим делом планка.
Остао је, још, да се залепи планк излазне ивице на горњаци.
presko:
Пре него што сам залепио планк излазне ивице на горњаци, морао сам да урадим још две ствари. Прво да уградим вијак за раставну везу крило-труп и друго да уградим трн за везу и позиционирање крила и трупа (ово је поменуто код градње трупа).
Као везу сам предвидео торбан вијак М5mm уграђен у крило и одговарајућу лептир навртку.
Прво сам ојачао корено ребро на месту уградње вијка. Ојачање сам направио од тополовог шпера дебљине 4mm и залепио га петоминутним епокси лепком.
За време сушења лепка, вијком и матицом сам притегао ојачање за ребро.
Трн за задњу везу сам направио од челичне жице ф4mm (материјал који сам тренутно имао на располагању). Трн је постављен уз зид рамењаче, између појасева рамењаче.
Пре лепљења трна, прво сам залепио ојачање ребра. Ојачање је направљено од тополовог шпера дебљине 4mm.
Затим сам залепио вијак, па трн петоминутним епокси лепком. У лепак сам додао аеросил да му повећам густину.
Следеће на реду је било да композитом ојачам везу вијка за корено ребро и трна за рамењачу и корено ребро. Користио сам епокси смолу и један слој стакленог платна од 163gr/m2.
Рад са смолом сам искористио да ојачам труп са унутрашње стране на месту везе крило-труп. Овде сам користио два слоја стакленог платна од 163gr/m2.
Сада сам могао да завршим планкирање излазне ивице десне половине крила. Излазну ивицу сам, са унутрашње стране, ојачао композитом. Користио сам епокси смолу и један слој стакленог платна од 163gr/m2. Прво сам на планк, који треба да се лепи, нанео смолу па поставио платно.
Овако припремљен планк сам, епокси смолом, залепио за крило. При овом сам се служио металним лењиром и штипаљкама да обезбедим правац излазне ивице.
Лењир остаје на крилу за сво време сушења смоле.
IVAN3D:
Mislim da je već kasno da predložim plastične (najlonske) šrafove za pričvrščivanje krila za trup....
Bolje da puknu oni nego da se pokida sve kompletno....
zajo:
Стварно нисам хтео да коментирам али боље да јавно кажем шта мислим него да причам зад грб. Ја се искрено надам да се Прешко нече наљутити што је моје мишлење различно. Ја уопште не сумњам у његово искуство и знање које је стопут вече од моје али:
Поред мене овај проекат неваља :-\
У сам старт, план није био бог зна шта. Треба више страничне поврчине да би ишао боље на нож, профил крила требало бити што тањи у корен те. крило исто дебело на корен и на врх. Сам план је из бог зна које године итн.
Али то ме не брине.
Све је ураџено непотребно јако. 70% планкова уопште нису потребне, монокот иде преко тога и готово. Пре дебела балза за планкирање, па сва та свила и епокси :-\ тотално не потребно. Сам шпер и балза кои користимо је најчешче трипут тежи него онај кои иде у фабричке ARF-ove
Сад има да тежи превише, тражиче јачи мотор, вечи резервоар (опет више тежине), јачи стаљни траб(тежина) и тако даље.
Немислим да че овај модел бити погодан за сериозно акробатско летење.
Иначе све је тако прецизно и педантно ираџено-боли глава али...
misha:
Moguce da je Motorac (Zajo) u pravu jer covek leti akrobatske avione i zna sta je potrebno.
Moje misljenje je da Presko nema nameru da na taj nacin leti model, vec da napravi model ciji ce on biti autor
od skice pa do sletanja. Takodje, nama neiskusnim modelarima, mnogo znaci to sto u ovom topiku mozemo
procitati mnogo korisnih saveta i na slikama videti mnogo detalja koji ce nam koristiti prilikom izradne nasih modela.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version