RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
KYOSHO Off road truck ?
Bigneda:
Malo kasnim al evo da krenemo redom ;)
--- Quote from: dejanr on December 05, 2011, 06:39:10 PM ---Pošto sam nov u ovome a dosta me interesuje i hteo bih da nabavim neki model,pa sam video da se ovaj prodaje ali čovek ne zna koji je tačno model,kupljen je u Nemačkoj i star je 3 meseca. Pa me intereujue da li neko zna koji je tačno model,pošto ja na jurio na netu ali ništa slično nisam našao,i interesujeme koliko ovo vredi,kaže da je potrosio par rezervoara,i da je u dobrom stanju. Ja sam se zanimao za nekog buggy ali ovaj je sada ispao,pa me interesuje nešto više o ovom modelu ako neko zna ili ima iskustvo sa njim,kakav je za vožnju,koji je motr itd.
Hvala unapred.
--- End quote ---
Ovo je antikvitet i star je tih 3 meseca + jos jedno desetak godina ;) delova nema i naravno zaobici u sirokom luku osim ako niste kolekcionar :) ...cisto da ima info i za druge, posto vidim da si vec odustao
Bigneda:
--- Quote from: dejanr on December 05, 2011, 07:59:50 PM ---Ok. Hvala na odgovoru. Onda ipak da jurim neki baggy ili šta vi predlazete za pocetnika?
--- End quote ---
Moja preporuka je da se za pocetak ide na Buggy modele, vise daju za ulozene pare i jeftiniji su za voznju ;)
--- Quote from: dejanr on December 05, 2011, 11:37:02 PM ---I još jedno pitanje, vidim da su oba modela 4WD,kako je ,imali modela ovih u 2WD ili može ovo da se podešava na njima,jer malo je interesantno i driftovanje?
--- End quote ---
Za off road ima i 4wd i 2wd, 2wd su mnogo zahtevniji za voznju ali jeftiniji za odrzavanje. Sto se bilo kog vida drifta tice zaboravi na 2wd, ISKLJUCIVO 4wd se koristi ! ! !
dejanr:
Imas li neki predlog za baggy, koji model? Kupiti nov ili polovan i gde?
Bigneda:
1/10 nitro zaobidji
od elektro: ZX5, Ultima DB (2wd), Ultima SC (2wd), Fazer Cobra...
1/8 nitro: Inferno u bilo kojoj varijanti, trenutno je Neo aktuelan ali i prethodnici se mogu naci novi (7.5 sports), Truggy inferno isto u raznim varijantama, MP777, MP9...
elektro: Inferno VE, MP9-E ili sam prepravit bilo koji nitro model uz minimalna ulaganja, oko 50-tak eu i ostaju nitro delovi :)
Ovo sve je sto se 'moje' marke tice, ali odlicne modele imas i u ostalim firmama: Mugen, Losi, LRP, HPI, Traxxas...
dejanr:
Hvala na predlozima. sada se bacam na traženje modela.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version