RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

KYOSHO Off road truck ?

<< < (5/8) > >>

magic:
Pa  vec je dat odgovor na tu vrstu pitanja, sve zavisi koliko ljudi u tom trenutku glada taj model i zeli da ga kupi, a vredi oko 200E.

Stanica koja ide uz njega vredi 20E tako da je bolje da ti je ne salje, samo ces sebi napraviti probeleme. Ja imam 2 takve viska.

poz

dejanr:
Pa to je dobraa ideja da mi salje bez stanice zbog carine. Kaži mi neka solidna stanica koja ej cena i koja je ? A kako za prijemin,da li posle i on mora da se menja?

magic:
Stanica imas na 27MHz, 40MHz, 72MHz, i 2,4GHz. To nista ne govori i mogucnostima takve stanice i o njenom kvalitetu. Na 2,4G je najkomotnija je nemas kristale i ne moras da pitas i brines za ostale sta voze. Ono o cemu isto treba voditi racuna je cena dodatnih prijemnika posto se modeli brzo namnoze!

Imas od Spektruma preko nove od 100E pa na gore i mi to masovno teramo u BG. Imas i u oglasima upravo jednu (ja je prodajem) i kada se uzme da samo prijemnik kosta 40E mislim da je dajem vrlo povoljno. No to nije tema ovde, inace cu sam sebe morati da banujem :).

Da skratim pricu, sa stanicama je koliko para toliko muzike, i ne treba stedeti.

poz

dejanr:
Hvala na savetima. Možda sam malo dosadan ali bih voleo što više i što pre da saznam mnoge stvari jer sam se baš zarazio sam ovim i želim što pre nešto da nabavim. Znači ako kupi primer ovaj autić,i poašlej mi bez stanice,mogu da mu zamenim prijemnik bez problema,tj nema nekog budženja?

magic:
Naravno da nema nikavog budzenja, prijemnik je uvek odvojen i promenljiv deo elektronike.

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version