RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
KYOSHO Off road truck ?
dejanr:
Sta kažete na ovaj :
http://www.ebay.de/itm/Top-Kyosho-Inferno-ST-US-Sports-Truggy-/320806336634?pt=RC_Modellbau&hash=item4ab18c387a
Pošto je skoro nov,kaže da je samo 0,5l potrošio,mislim da nije skup.
Bigneda:
kako mislis nije skup ?!
...To je aukcija i do poslednje sekunde se ne zna koliko ce biti najvisa cena, odnosno cena preko koje moras ici da bi ga dobio ;)
Ako ti nije bas zapelo da uzmes Truggy gledaj bolje za pocetak neki Buggy, pa kasnije ako ti se svidi cela gimnastika uzimaj dalje modele...
dejanr:
Znam da to izlazi u zadnjim sekundama najvise l mislim da ovaj nece otici puno. A što ne truggy? Jer se teže vozi?
magic:
Dejane ne mozes znati nikada za koliko ce otici. Koliko je realno, tesko je reci, tu negde oko 200, ali moze da bude i 250E. Pre mesec dana jedan takav je otisao za 160, nedelju dana kasnije losiji je otisao za 220, nema pravila. Na to dodaj postarinu (10-30E) i uslugu donosenja za BG i kada se saberes sve ispod 300 je OK, ali to ne mozes znati unapred!
Ja imam isti takav tragi i koliko ce biti tezak ili lak za voznju mnogo vise zavisi od toga kako je nastelovan nego dali je bagi ili tragi. Trenutno si u fazi otkrivanja hobija i sve ti je novo i sve zelis da znas, a puno toga da ti se kaze i na Srpskom ne bi ti bilo jasno jer je jednostavno jako puno novih pojmova.
Za doticni tragi evo jednog vrlo realnog testa
http://www.offroad-cult.org/Tracktest/Kyosho_Inferno_ST_US_Sports/Kyosho_Inferno_ST_US_Sports_1_english.htm
i potrebno je i para i delova i znanja da se on natera da ide kako treba. Ako si se vec odlucio da ides preko ebay-a, onda u jednom trenutku zazmuris i odlucis da ces nesto pazariti i to je to.
poz
Bigneda:
--- Quote from: dejanr on December 08, 2011, 09:09:30 PM ---Znam da to izlazi u zadnjim sekundama najvise l mislim da ovaj nece otici puno. A što ne truggy? Jer se teže vozi?
--- End quote ---
Za pocetak uvek savetujem Buggy, manje kosta u nabavci (bilo kakvoj, nov ili polovan), jednostavniji za podesavanje i odrzavanje, jeftiniji delovi i tockovi, manje trosi ;), upravljiviji...
Sve su to nijanse al kad se sabere na kraju ima razlike, takodje i manje mesta zauzima ;) ...probas pa ako ti se svidja ides dalje (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version