RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

nedoumica

(1/2) > >>

sova:
do pre mesec dana sam kuburio sa repnim servom i gyrom al kad te hoce onda je super sad imam dva seta i dva helija al samo jedan risiver za stanicu  sad sam u nedoumici sta je od dva dobra bolje?????
prvi set je repni servo futaba s9254 i gyro align g750  drugi set je repni servo robbe fs61bb a gyro futaba gy520 i "ajde pope budi covek " odluci sta ukombinovati dal staviti tezi i veci servo al brzi ili ovaj manjia a sporiji dodouse u pitanju je 0.01 sec al i to je ponekad bitno ??!!
ima li neko iskustvo ili slicne setove za ove repne servo i ove gyro da podelimo iskustva????

batans:
                 Evo ga prvi koji bi da ti razresi nedoumicu. I pored toga sto imam dva 0.50 glow helikoptera nisam bas neki znanac. Pretpostavljam da ti govoris o nekoj 450-tici pa bi moj predlog bio miks onoga sto imas. Align 450, kod mene je instaliran na "TZ 50 frenzy" i radi fenomenalno, i "robbe fs61bb". Najlaksa, najjednostavnija kombinacija za setting i najdirektnije spajanje jednog sa drugim. Ono 0.01 sec., pa znas kada ce neko u Srbiji leteti tako da mu je razlika od 0.01 sec. bitna. I jos jednom, daleko sam ja od nekog "opakog" pilota RC helikoptera, ali bih napravio ovu kombinaciju.

Pozdrav, Bata Stepanovic.

pericamitic:
POzdrav,
Da se i ja nadovezem; kako god da iskombinujes sa tim gyro-ima :) i servo-ima :) nemoze da bude lose (<--) (<--)

todor:
Ja imam gy520 i s9254 i odlicno rade. Pogledaj karakteristike gy520 i aling g750 videces da je dosta bolji gy520, bar sto se tice osetljivosti.
poz

sova:
todore reci mi kako si ti podesavao gy520 ?! preko racunara ili rucno pomocu one plasticne "igle"?!
gledao sam na yutubu malo je zbunjujuce u odnosu na align 750

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version