RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Losi 8IGHT-T truggy

<< < (4/5) > >>

magic:
Aman nemojte vise da mi vrsite pritisak na Duleta, il' cu vas sve prijavim kod moderatora  ;).

Nego da vas obradujem, bice jos jedan Losi tragi na stazi, uzeo ga je Mile od mene i stavice ga na glow, eto pa se malo radujte  lol.

Samo sve vam to dzaba, svaratio danas Bigneda do mene i konstatovali smo da sam skoro pa gori od njega po pitanju autica (:sok:). Da, da Losi 1/8 teska artiljerija se valja iza brega, a Kyosho 1/10 laka konjica samo ceka da jurne   (pijanoo).

poz

magic:
Duki se odlucio,
Motor sam mu porucio,
Vozice ljutu guju,
Bice ona na struju!

(yay)

poz

kristijanbgd:
Bacas rime svaka cast  Magic
Ali sto ubedi coveka u pogresno?  mmmm

magic:
Nisam ga stvarno nista ubedjivao, samo se kod njega poklopilo da mu je dosta povoljnije da bude na elektro. Vec ima 2 punjaca za baterije, ima mogucnost da napravi konverziju povoljno, vec ima 5 baterija znaci fali mu samo jos jedna za pocetak. Posle nekog vremena moze da dokupi jos 2 i onda je OK za ceo dan.

Pricao sam sa Bignedom i dobar glow motor sa starterboxom je oko 150E, a elektro motor sa kontrolerom je oko 120E. Na sve to odrzavanja elektromotora prakticno nema, eventualno lezajevi posle x sati voznje a za glow je to ipak malo skuplje.

O performansama mislim da ne treba vise trositi reci, moze se reci da su barem egal.

A jos kad bi Duki bio dobar kao sto je lep pa da malo islika masinu, napise koju rec ...

poz

sman:
magic, razmisljam da kupim losi baggy, koji bi mi kristio za delove. pa me interesuje, osim gume i rezervoara koji nisu isti, da li su ostali delovi kompatibilni sa losi traggy?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version