RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Zanimljive stvari na netu

<< < (3/19) > >>

cane:
@sman-I ima najmanju cenu za koju ce biti prodat.Sve dok ova plava slovca stoje ispod cene !!!!Ako ne dobije cenu kojoj se nada,aukcija se zavrsava kao da nije bilo ponuda.

sman:
da,da,razumeo sam...
pozdrav cane (pijemo)

sman:
Imam jedno pitanje za poznavaoce ove problematike(jer ja to nisam), a sigurno ce odgovori jos nekom koristiti. Pitanje je sledece:
Zasto kupiti polovan (recimo) Losi 8IGHT-T truggy za nekih 300-400 eura a ne novog Kyoshi-ja st koji nov kosta otprilike toliko? mmmm
 http://www.ebay.de/itm/KYOSHO-1-8-GP-4WD-INFERNO-NEO-ST-RACE-SPEC-VERBRENNER-TRUGGY-RTR-2-4GHZ-31683-T1-/150718074146?pt=RC_Modellbau&hash=item23177f4d22

magic:

--- Quote from: sman on December 15, 2011, 10:57:24 PM ---Imam jedno pitanje za poznavaoce ove problematike(jer ja to nisam), a sigurno ce odgovori jos nekom koristiti. Pitanje je sledece:
Zasto kupiti polovan (recimo) Losi 8IGHT-T truggy za nekih 300-400 eura a ne novog Kyoshi-ja st koji nov kosta otprilike toliko? mmmm
 http://www.ebay.de/itm/KYOSHO-1-8-GP-4WD-INFERNO-NEO-ST-RACE-SPEC-VERBRENNER-TRUGGY-RTR-2-4GHZ-31683-T1-/150718074146?pt=RC_Modellbau&hash=item23177f4d22

--- End quote ---

Zato sto imas razne izvedbe jednog modela koje iako spolja lice delovi koji su korisceni mogu biti dramatcno razliciti. Idi na kyosho.de nadji doticni model, pogledaj slike i videces da su svi glavni delovi od plastike. Konkretno ovaj model od kyosha je jedno veliko razocaranje. Ja praktikujem da odem na kyosho.com i tamo skinem uputstvo od nekog njihovog modela i pogledam koji su delovi korisceni. Sve to na slikama izgleda lepo dok ne uzmes u ruku, onda shvatis kolika je to razlika za ono sto vidis, a kamoli za ono sto ne vidis u odnosu na neki dobar model. Treba se pocesati po glavi pa se zapitati zasto ST RR Evo kosta skoro duplo vise bez motora, servoa i stanice  mmmm. Da skratim pricu, ovaj zaobidji u sirokom luku!

Moja preporuka svakako ide za Losi 8-T 1.0 ili 2.0 Race Roler koji idu od 150-200 u dobrom stanju. Stanica za pocetak moze i neka jednostavna za 20E da biras, ili ako se ima para onda po zelji. Motor bolje uzeti i neki polovan u odlicnom stanju, mislim da ima i kod nas da se bira za 100E kompletan sa izduvom. Servoi koji dolaze uz takve modele su uglavnom djubre i sigurno mnogo losiji od onih o kojima smo vec pisali da imaju na HK za 15E. Kada sve saberes proci ces isto a dobiti mnooooooooooogo vise!

poz

Bigneda:
poenta i iskustvo je da se bolje prodje na duze staze sa polovnim RACE modelom nego novim u toj klasi ali RTR ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version