RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Pozdrav iz Nisa

<< < (5/12) > >>

IvanGrozni:
Teren je baš neravan za te slabašne točkove.Probaj a a baciš iz ruke. Držiš ga za trup iza krila, dodaš gas i baciš unapred.
Vidim da letiš u blizini nekih zgrada. Malo rizično, ne?

sman:
zemljak, imas problem kao i ja, nemas dobar teren... ja to lepo bacim iz ruke, bezbolnije je...
pozdrav iz vranja ()-()

Nitronen:
^ ()-() Samo da navezbamo sa kratkom pistom i nema greske.

Okolo su zgrade, ali mislim da ima dovoljno prostora. Na snimku deluje kao da su blize nego u prirodi.

Probacu obavezno i sa skinutim tockovima pa da izbacim iz ruke... A mozda razapnem i par satorskih krila i sajlu kao na nosacu aviona ;)

Nitronen:
Kakav sam ja maler :)... Danas sam imao zarku zelju da odletim jednu sesiju na snegu. Probao po prvi put lansiranje iz ruke, bacio avion i cim se stabilizovao i krenuo u penjanje blagi vetar ga zanese prema stativi od okvira gola. Ja brzo furnem jaci gas i gledam hoce li izgurati preko gola, ali na zalost pogodim precku kao Mijatovic protiv Holandije  ()-()

Epilog: Deo koji drzi nosac motora se odvalio na istom mestu gde je zatutkalisan. Celo krilo odvaljeno od trupa, na trupu ostali srafovi i parce krila koje ide uz njih. Desno krilo se prekinulo na pola i polomljene plasticne sipkice koje koje spajaju trup sa sredinom krila.

Sve sam vec zalio dvokomponentnim Tigrom, pa cemo videti sta ce dalje da bude.

Interesuje me samo da li mislite da su ove plasticne sipkice koje podupiru krilo na Cessni neophodne, da li da ih sredjujem ili da teram bez njih?

IvanGrozni:
Da ti plastični podupirači nisu potrebni, proizvođač ih sigurno ne bi stavljao. Bolje ih sredi ili napravi neke druge i montiraj.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version