RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Pozdrav iz Nisa
nedbojsa:
--- Quote from: Nitronen on January 18, 2012, 06:07:32 PM ---Mozda najbolje stvarno da potrazim nesto bez prepreka i sa asfaltom za skolske krugove dok ne prikupim potrebne vestine. Ovako svaka lekcija je jedan lom :)
--- End quote ---
Postoji jedna poslovica u mom primarnom hobiju tj. experimentalnom raketnom modelarsktvu a glasi ovako:
Dok sve funkcioniše kako treba, ništa novo nisi naučio, tek kada se desi otkaz, lom... naučićeš nešto novo!
edit: P.S. Ova poslovica važi samo ako znate šta radite tj. ako ste dobro potkovani teorijom i praksom u suprotnom može dovesti do katastrofalnih posledica!
Nitronen:
:)aplauz Znaci da za sad dosta progresivno napredujem ;)
marko:
Nije me mrzelo da procitam ceo ovaj thread.
Jedan savet pocetnicima koji citaju ovaj thread:ovo kao sto Nitronen radi je primer kako ne treba pocinjati ovaj hobi.
Prvi koraci, osnova, u bilo cemu novom su najbitniji, a oni se moraju nauciti pravilno, bez greske, jer je posle potrebno mnogo vremena da se te greske isprave.
Ali, sto kaze Magic, pocetnici ako i pitaju sta i kako, nece na kraju poslusati savet.
M. (pijemo)
nedbojsa:
Slažem se sa tobom marko, problem je što sam gore izostavio da dodam "ukoliko znate šta radite tj. ukoliko ste potkovani teorijom i praksom!".
Nitronen:
--- Quote from: marko on January 19, 2012, 01:14:26 PM ---Nije me mrzelo da procitam ceo ovaj thread.
Jedan savet pocetnicima koji citaju ovaj thread:ovo kao sto Nitronen radi je primer kako ne treba pocinjati ovaj hobi.
Prvi koraci, osnova, u bilo cemu novom su najbitniji, a oni se moraju nauciti pravilno, bez greske, jer je posle potrebno mnogo vremena da se te greske isprave.
Ali, sto kaze Magic, pocetnici ako i pitaju sta i kako, nece na kraju poslusati savet.
M. (pijemo)
--- End quote ---
Potpuno se slazem sa ovim podvucenim, ali bih voleo da cujem koji to savet nisam poslusao. Oba lomljenja nisu bila bas svakidasnje situacije.
--- Quote ---Nitronen radi je primer kako ne treba pocinjati ovaj hobi.
--- End quote ---
Iako znam da ovim hoces novajlijama da skrenes paznju da se ne treba juriti i lomiti avone, ovo me vredja posto sam bez zaletanja i sa velikom paznjom i strpljenjem usao u sve ovo. Procitao sam dosta knjiga, vezbao simulatore i prihvatio sve savete koje su mi dali iskusni ljudi, ali pored svega desilo se to sto se desilo. Gledacu da iz toga izvucem najbolje i ne zalim ni jedan shav lepka na krilima ;).
Verujem da ima mnogo boljih primera za "kako ne treba raditi", samo sto mene nije blam da sve ove stvari podelim u cilju da novajlije izbegnu slicne stvari.
Poz!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version