RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Pozdrav iz Nisa

<< < (8/12) > >>

IvanGrozni:
Bilo bi dobro da pored sebe imaš nekoga ko se već bavi ovim hobijem i ko zna da leti, pa da pokušate zajedno da letite preko trener kabla ili u najgorem slučaju da uzme stanicu od tebe u problematičnom trenutku.  Meni je puno pomogao ivanmagd i uz njega sam napravio prve uspešne letove. Kada sam sam pokušao da letim, zaradio sam šavove na prstu.

drjack:
Jos jedan dobronameran savet. Po snimku bih rekao  da je 1 let bio kasno popodne. 
Svejedno, gledaj da se namestis tako, da ti  sunce bude iza ledja. Tako ces mnogo bolje
videti model i raspoznavati njegov polozaj u vazduhu.

Nitronen:
^ Dada, zalazak sunca je bio ali na srecu na aparatu se video mnogo izrazajnije zbog veceg kontrasta. U svakom slucaju vodicu racuna o tome.

@IvanGrozni: Problem je sto sam za sada sreo samo jednog nisliju na forumu ;)

Hvala jos jednom svima na savetima!

Nitronen:
Evo posto je ovo tema ipak vise vezana za predstavljanje palo mi je na pamet da sa vama podelim par video klipova i slicnih stvari koje sam nasnimio vezanih za letenje.

Ovo je moj pokusaj da napravim dogfight arkadu od koje sam odustao zbog nekih nedostataka u game engine-u. Avion se upravlja misem, slicno kao FPS. Kao sto se vidi na snimku odradio sam deo vezan za mehaniku letenja, fiziku, modele teksture. Ostalo je jos odraditi terene i networking. Ali upravo kod networking-a je zaskripelo pa sam odlozio to za neki mocniji 3D engine.

Ovde sam se malo zezao i isprobavao FlightGear simulator :)

Jedan kratki dogfajt...

I jedan video sa objasnjenim osnovnim manevrima koji sam nasnimao za blog takodje iz IL2

Viper:
102nd-Yu-Nitro,Ha!
Letis li jos uvek u 102oj? Ja sam odavno prestao jer nisam imao adekvatan joy, sad kad imam joy nemam vremena i nikako da se vratim...

Nisam znao da si iz Nisa. Zar nema nikog od modelara u Nisu?
Ja ne mogu da se setim nikog, ali ako dolazis u Leskovac svrati do kluba pa cemo da ti pomognemo da dokrajicis model:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version