RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
UAV by saxpg
saxpg:
Hvala svima!
@misha
Postojace dve vodjice od spera, jedna na trupu a jedna na trecem rebru na mjestu gdje ce se kaciti sipke repa i krila, tako da nisam planirao cevke kao vodjice.
Inace u planu su dve remenjace, jedna od 25mm koja ce biti fiksirana u modelu, ici ce kroz fiksni dio krila.
Druga remenjaca bice od 15mm i bice iz dva dijela i svaka polovina bice ulijepljena u krilo, tako da se po ubacivanju krila sastanu u sredini.
Na taj nacin planiram i da fiksiram krila pri montazi.
Sava:
:)aplauz oduševljen sam, veoma lep projekat. Sa nestrpljenjem očekujem poletanje i video klip. Po meni sledi malo problema oko pregrevanja motora pre poletanja. U mestu motor se veoma brzo greje jer struja vazduha koju proizvodi elisa nadovoljna je da ohladi motor. Taj problem prestaje odmah po poletanju. Imam iskustva sa potisnim glo motorom i zato ovo i pišem. Do pletanja ima još dosta posla, tako je rano o tome i pisati
Pozdrav, (thumb)
fenix:
Svakoga dan u svakom pogledu (pijemo) bice to lijepa pticica,kako ga je laser izrezao mada bitno je ko je laseru sve to pripremio ;namig
mirce:
Sve izgleda prilično interesantno...
Ajd sad malo detalja, koliki je model, koji raspon, planirana težina, ko je izabrao profil, da li je to već neko pravio i leteo...
U svakom slučaju, jedva čekam nastavak...
Pozdrav
Mirče
vpilic:
Model izgleda super. Samo napred.
Mene interesuje o kom Djoletu je rec. Tj interesuje me da stupim u kontakt sa nekim ko vec ima iskustva sa FPV opremom, ja sam vec porucio nesto pa da vidim ako treba nesto jos menjati ili dodavati od FPV opreme.
Pozz..
Vladimir
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version