RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Pukla klipnjaca za glow motoru. Zna li neko gdje da je nabavim?
saxpg:
Pozdrav svima!
Mom poznaniku je danas pukla klipnjaca na glow motoru.
I auto i motor su Kineske proizvodnje, a ja (i niko odavde) ne zna nista o tome.
Moze li neko sa slika da prepozna motor, i da mi kaze mogu li negdje da nadjem taj deo?
Klip je precnika 16m
Auto je kao sto rekoh Kinez, ali jos nemam neku drugu oznaku, postavicu kad saznam.
Hvala ()-()
serdjo:
Pozdrav,
90% mislim da je u pitanju HSP vx-18.
Imam isti motor ali u monster ubacen. Srecom tu je i kompletan spisak delova za njega, sifra klipnjace je R007
Sa druge strane treba ovako nekako da izgleda, jer ima par varijacija na temu u zavisnosti za koju firmu su isporucivali motore.
Ugradjuje se u himoto, HSP, smartech, redcat modele...
ima na e-bay da se nadje
http://www.ebay.com/itm/HSP-R007-VX-18-NITRO-ENGINE-CONNECTING-CRANK-ROD-/390364830122?pt=AU_Toys_Hobbies_Radio_Controlled_Vehicles&hash=item5ae38e99aa
Bigneda:
daj jos malo detaljnijih slika motora, sa druge strane, izduv sa granom i glavu !?
Pored precnika klipa bitan je i hod kao i precnici u maloj i velikoj pesnici, ali za pocetak ce slike opmoci da se odredi koji je to motor ;)
saxpg:
Hvala Bigneda, ocekivao sam odgovor bas od tebe ()-()
Sutra cu dati detaljnije mjere.
Motor lici na taj sa tvoje slike, jedino sto na sebi nema tu oznaku, vec sa druge strane ima broj "18" i to je sve.
Glava motora je potpuno ista kao na tvojo slici.
Sad googlajuci mislim da je to bas to.
Nasao sam i par slika bas sa slomljenom klipnjacom (photograf)
Hvala jos jednom, pozzz
Bigneda:
Meni ovo jako lici na Kyosho .15 i .18 motore :)
Pogotovo sa ove strane gde je izduv, i dizna na karburatoru je ista jedino se sam odlivak kucista razlikuje ali i klip i klipnjaca deluju isto...
Sad cu rastavim jedan da premerim dimenzije :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version