RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Pitts Python 50cc
marko:
Savo, ja nemam problem sa vrucinom, cak sta vise, menjam celu zimu za jedan letnji dan, pa cak i ako je +40C :mhm
M. (pijemo)
saxpg:
Mene je upravo to sklapanje i rasklapanje sprecilo dosta puta da odem na letenje, a dugo sam imao problema sa nekoliko stvari.
Prvo je bio problem sa tezistem, i moj je bio dosta 'repat' (___), potom sam prebacivao servoe sa repa napred u trup, pa stavljao odbojnike da odaljim motor, pa taman kad sam sve namjestio i fino letio, onda sam po drugi put slomio elisu na sletanju (___) jer je trap bio slab.
Sad sam nabavio i trap od karbona i sredio sve i kada sam trebao da ga probam onda mi crkao servo gasa (___)....
Sve bi se to odavno sredilo, nego sam i ja zadnjih godinu dana otkad su neki drugari izasli iz hobija izgubio volju za istim.
Sada je Pitts sredjen i letecu ga na skupu u Beranama, sto mi je malo bezveze jer imam samo par letova na njemu, a i Zajo dolazi tako da cu pored njega izgledati smjesno sa svojim pilotskim "vjestinama" .
Nadam se od septembra da cu moci malo vise vremena da posvetim ovom modelu i da se pozabavim letenjem malo vise.
Sava:
(yay) Ma dajem sto zima za jedno ovakvo leto, ali kada krene znoj u oči, prija hladna Cola, a vašku isteram iz hladovine da se ja namestim. Može se leteti, ali tek kada krenu komarci. :_D
marko:
`Ko se sunca krije, bolje da ga nije. :big smile
M. (pijemo)
sasa:
--- Quote from: marko on August 04, 2012, 10:32:01 PM ---`Ko se sunca krije, bolje da ga nije. :big smile
M. (pijemo)
--- End quote ---
To je nekad bilo,sada kada je ostecen ozonski omotac,poslovica glasi:
kO SE SUNCA KRIJE ,MUDRIJI JE :mhm :hehe
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version