RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

malo o jedrilicama koje se koriste u f5j400 klasi

<< < (3/12) > >>

adam:
tvoj stork je odlican ne diraj nista samo kupi nov akumlator, madari jos ga lete sa istim setupom , ruke 70% model 30% vredi tako da trening za treningom i sve ce biti ok

mirce:
To si u pravu, samo treba vežbati...

Mislim da bi bilo interesantno da idemo dogodine da se takmičimo. Svestan sam da će rezultati biti "mršavi", ali ko zna, možda se napalimo "ponovo", pa padne neka Ava, ili sličan model...

Gledam taj model, 3,9 metara 1,7 kilograma!!!!!!! I to elektro... Bruka... http://www.hyperflight.co.uk/products.asp?code=HYPER-AVA-PRO-E&name=hyper-ava-pro-e-ultimate-f5j

Warbird projekata imam za 2-3 godine, možda bi sad mogli malo da se vratimo jedrilicama. Za mene bi to svakako bio finansijski preporod, Ava košta kao trapovi za Ligtninga...

Ićićemo mi Adame ponovo u Magyarorszag, samo polako...

Pozdrav

Mirče

adam:
madari su mi posali kalendar i srdacno nas ocekuju!!!hvala bogu takmicenja nisu daleko max 200km od grane , extra provod uz lepo druzenje i sto je jos bitnije svaki put cemo biti bolji i bolji jer imamo od njih puno da vidimo i naucimo,za rezultate treba vremena ali niko dosad se nije rodio pametan tako da sve u svoje vreme, nas iz subotice ce biti mozda i sestoro, ali bio bi veoma sretan da nam se i ti i magic a i ostali ko su zainteresovani pridruze,pozdrav

mirce:
Skoro sigurno možete računati na mene...

O ovome ćemo još pričati, ali svidja mi se ideja da se ponovo "aktiviramo". Ko zna, možda "uvučemo" još nekoga u priču (bar iz Novog Sada), jer "peglanje vazduha" je jedno, a treninzi i letenje za pripreme za takmičenje nešto sasvim drugo...
Kao što vidite prodavao sam jedrilicu, ove godine sam je leteo samo jednom, ali ko zna, možda je ispalo dobro da nikom ne treba...

Ova tema je tek započeta i mnogo je reaknija opcija nego svi oni naši pokušaji da nešto organizujemo i napravimo kod nas...
Nadajmo se da će se još neko priključiti, pogotovo jer F5J 400 klasa nije preskupa. Ja ću dati sve od sebe da se angažujem i da probam da animiram ljude da uzmu učešće.

Pozdrav

Mirče

mirce:
Gabore, čitaš li ovo?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version