RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
malo o jedrilicama koje se koriste u f5j400 klasi
vpilic:
Pozdrav svima,
Imam samo jedno pitanje jer Mirce je vec postavio ona najbitnija, Adame koji model bi mi preporucio za pocetak?
Ja sam iz Bele Crkve ovde imamo klub raketomodelara, jedan clan je vec drugi put prvak evrope a imaju gomilu medalja sa drugih takmicenja.
U klubu ima 20 clanova i broj se povecava. Nisu im rakete dosadile ali cisto da im pruzimo jos jednu zanimaciju i malo ih raspodelimo.
Zelimo da otvorimo novu sekciju i mislim da bi ovo za njih bilo odlicno za pocetak.
Adame intereresuje me jer vidim da si ti vec neko vreme u tome koji model da se uzme kako bi se na njemu mi stariji a i deca ucili i vezbali.
Kazes aprila se ide na takmicenje, ja cu sigurno ici, ako je jos neko zainteresovan imam dva slobodna mesta u autu.
Pozdrav,
Vladimir
adam:
ako se odlucite za kupovni model onda bi maxx bio sasvim odgovarajuci
http://www.reichard.cz/en/models/electric-gliders/maxx/
ali moram da kazem da u subotici se pravi serija kompozitnih jedrilica koje su vrhunske slike cu postaviti za koji dan , pa ako se odlucite moze i taj model da vam se obezbedi pozdrav
mirce:
Vladimire, da li vam trebaju jedrilice da deca malo lete u novoj sekciji ili za takmičenje?
Pozdrav
Mirče
vpilic:
Adame reci koja je cena za model sa linka? Sacekacu da postavis i slike jedrilica koje vi pravite.
Mirce interesuje me neki model-i za vezbanje i da naravno kasnije i za takmicenje. Klub postoji preko 20god. Sekcija za avione se ugasila pre 15god jel nije imao ko da je vodi. Deca su super i obozavaju takmicenja.
Ja sam bio i radio van zemlje 12god. Sad sam se vratio i zelim pokrenuti i otvoriti jos jednu sekciju u klubu. Nemam puno iskustva ali ima jos par starijih clanova koji su takodje zainteresovani za avio modele.
Ono sto su deca jedino videla kako leti jesu raketoplani koji oni i sami prave. Nasao sam par jeftinijih stanica i sad kad sam video Adamov post odlucio da nabavim jedrilicu.
Veoma interesantno za njih bi bilo da oni sami naprave model koji ce kasnije i da lete.
Ovo je pocetak i sa novom sekcijom zelimo da aktiviramo jos dece i da malo prosirimo delatnost kluba.
Pozz...
mirce:
Mislim da vam za početak trebaju neki jeftiniji modeli za "krljanje" tipa easy glider ili nešto slično...
To što adam pokazuje je takmičarski model..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version