RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Kragujevac sezona 2012
Grk:
Kragujevac je dobio jos jedan clan, meni! vec znate od moja prethodna tema ali dobro,lepo da se javim i tu!)
misha:
E, pa da vas obavestim da je Gradonacelnik odobrio da "Joletovu" livadu dobijemo za modelarsko koriscenje.
Velja je bio kod g.Verka i nastavio pricu zapocetu prosle godine kada je takodje sve bilo dogovoreno ali
je nasom zaslugom ostalo samo na praznim recima. Trebalo je da se malo vise potrudimo. Uglavnom,
ovih dana treba da se odnese broj parcele koju zelimo (u vlasnistvu je Spomen parka) i onda bi sve trebalo da bude
dogovoreno izmedju Grada i Spomen parka. Mi bi livadu dobili na koriscenje i odrzavanje.
Zatim grejder, bager...
Naravno, ovo nece biti aerodrom dostojan velikhh, monster scala modela, ali i sada tu bez problema letim mog Pipera .
Ova parcela se nalazi na 10 min pesaka od mog stana, a i ostalima nije daleko, tako da ce nam predstavljati
idealno mesto za popodnevno druzenje, a za neke ozbiljnije modele i dalje slede gostovanja
sasa:
:)aplauz :)aplauz :)aplauz
A, RC drvo, mmmm koje voli avione, :hehe pazite na njega :mhm
Savke89:
Bravo za objavu za snimak i za drvo ali nisa neobicno svuda postoji po neko drvo bilo ono vece ili manje verovatno je tu za smetanje ali to je realnost.
Anakin:
A sto ne odfikarite to drvo? Na onoj slici gde neko skida avion sa njega i onako ne lici ninasta a na ovom satelitskom snimku ima sume okolo dovoljno, ne verujem da ce nekome faliti.
Btw. sve cestitke za dobijanje livade i pretvaranja iste u rc aerodrom.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version