RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

CMPro Zero 2100mm

<< < (6/20) > >>

mirce:
Pre jedno mesec i po dana bio je Dišljenko kod mene. Gledali smo modele, pričali ceo dan o modelarstvu, a posetili smo i Goluba, pa je tamo Dišljenko napravio mnogo slika od mog bivšeg Zero-a.
Ono što tada nije slikano su detalji izrade ispod kapotaža, jer kapotaž kod Goluba nismo skidali.

Pošto je nova sezona letenja stigla, Zero se opet obreo kod mene, doneo ga Golub na malu proveru, pa pošto sam skidao kapotaž, evo i tih slika.
Ko zna, možda Dišljenku i Sopranu pomognu kad budu nameštali svoj model...

Pozdrav

Mirče

disljenko:
Mirce bas si ljudina, nemam reci. Hvala sto si se setio nas, itekako ce nam ove slike biti od pomoci. Hvala jos jednom !!!

soprano:
 :)aplauz

mirce:
Pa, kako da vas se ne setim...

Kad planirate da počnete sa radovima?

Pozdrav

Mirče

disljenko:
Kao sto vec znas Mirce, najveci problem i razlog sto jos nismo poceli je taj sto sam ja u Beogradu na studije i odolazim kuci na mesec ili mozda malo jace a zadrsim se samo za vikend. I tu je problem, jer kad dodjem ne znam sta cu pre, da budem sa mojima ili da idemo da letimo i vikend prodje mnogo brzo. Ali u junu imamo malo vecu pauzu pa ce tad sve snage bitu uperene na sklapanje, a dotad ce se raditi po malo jer stavno zelim da ucestvujem u sklapanju ovog aviona. Burazer bi to mogao i sam ali nije fora :D Taman ce za taj period pristici vecina potrebnih delova za avion i to je to !!!

Ali da ne ispadne da bas nista nismo radili, napravljeno je postolje za trup Zero-a od stirodura. Misa nam je poslao fajl koji je on pravio za njegovog zero-a pa je samo malo prepravljen. Tako da se sad sa velikom lakocom moze manipulisati sa trupom.

Ti i ja se vidimo za malo jace od nedelju dana kao po dogovoru. Pozz i sve najbolje !!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version