RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
CMPro Zero 2100mm
soprano:
Evo malo da nastavimo sa radovima u novoj godini.Zero je zeljno iscekivao da se moj burazer vrati iz Bg-a i da mu se posveti paznja.
Radovi su krenuli od kapotaza gde smo sa unutrasnje strane dodali malo vlakna koje treba da bude ojacanje na mestu gde se on kaci za trup.
Dok se to lepo susilo mi smo iskoristili priliku da usrafimo kutiju za trup i da se ojaca sa tkaninom.
Vlakno je 163g mada moglo je i neko malo manje gramaze ali to smo imali i nista ne moze da mu skodi.
Prepravka trapova je zavrsena i to ovako izgleda.
Odradjene su nove osovine na strugu,stavljeni tiplovi sa gornje strane,izbusene rupe i urezani navoji.Sad ceka montazu na krilo.
Radovi su u toku a izvestaj u vidu teksta i slika sledi uskoro.
disljenko:
Evo i nastavka....posto je cela kutija za motor ojacana tkaninom istu smo isprskali crnim spejom. Nakon toga je mogao motor da se konacno postavi i usrafi. Evo par slika kako to izgleda...
Spiner smo morali da prepravimo kako bi mogao lepo da galegne oko elise. Prva slika je fabricki a druga je obradjen spiner.
Kapotaz je takodje presprican iznutra
Postavljen je i prsten koji drzi kapotaz i koji sluzi da se kapotaz usrafi, ali pre toga je i on presprican crnim sprejom. Evo jos koje slike da vidite kako sve izgleda kad se postavi auspuh, kapotaz, elisa i spiner.
Zasad smo zadovoljni kako radovi teku, tj. kako sve izgleda ovako odradjeno. Krivo mi je samo sto nismo stigli sinoc da odradimo jos par sitnica koje smo planirali ali Boze moj. Trebalo je jos da isecemo otvore za auspuh, svecicu i karburator (karburator ce viriti za malo ali to nije problem odradicemo vec neki poklopac kako se ne bi video) i time bi zavrsili sav posao oko prednjeg dela modela. Naravno ako ne racunamo one sitnice kao sto su postavljanje servoa za gas, kill switch i tako to.
Toliko od nas za ovaj put, nek vam se sretno Badnje vece i Bozic i da ih provedete u miru i blagostanju. Pozdrav !!!!
disljenko:
Evo nastvak radova na modelu, prvo smo ulepili horizontalne stabilizatore....
Pricu nastavljamo sa radovima na krilu i oko njega. Prvo smo zalepili ono parce spera koje se dobija uz kit a koje sluzi da se ojaca onaj deo gde ce se srafiti krilo. Kada se lepak osusio dobro smo razotrili sta nam je ciniti sa pozicioniranjem krila. Ako se secate od ranije krilo nije bas najbolje stajalo na trup, tako je kit dosao sa tom falinkom. Ako se krilo poravna u zadnjem delu onda od napred ima veliki razmak, ili ako pak pokusamo da ga gurnemo koliko moze napred opet se javi neki razmak i napred i nazad. Mi smo se odlicili da krili malo obradimo tamo gde je zapinjalo i da ga gurnemo skoz do kraja, da se poravna sa onim delom na trupu gde bi i inace trebalo da nalegne a da potom u zadnjem delu tu prazninu koja se javlja pupunimo sa tvrdim drvetom. Za tu namenu smo odabrali lipu od 4mm, mogli smo i balzu ali da se ona ne bi nagnjecila od stalnog stavljanja i skidanja odabrali smo tvrdo drvo. Evo par slika tog dela...
Evo ovde se vidi to parce lipe koje smo ubacili u zadnjem delu krila....na ovim slikama se ne vidi ali to prace smo prespricali u sivu boju tako da se priblizno poklapa sa bojom donje strane krila.
Evo i slike na kojoj se vidi kako sad krilo posle ove prepravke naleze u prednjem delu....prilicno sam zadovoljan kako to sad izgleda !!!!
Sutradan smo nastavili radove oko klocni koje ce drzati stajne trapove. Mirce nam je dao par seveta kako da ovo odradimo kako bi ojacali taj deo sto bolje, kinezi koji su radili kit su to jako mrsavo odradili tako da je ovo ojacavanje bilo neophodno. Hvala Mirce !!!!
Ideja je da se oko klocne napravi kutija u koju se ce se ona samo spustiti i zalepiti. Da bi to odradio morao sam da napravim sablone pa njih prenosim na sper i sve tako, da ne pominjem smirglanje, turpijanje pa probanje i onda sve opet dok sve ne legne kako treba. Posto sa obe strane postoji supljina od 13mm do onih poprecinih letvica, ubacio sam sper od 3mm pa 2 bukova spera od 5mm i tako sa obe strane. Takodje smo ojacali bocni profil, sa 5mm spera, koji je od balze i ujedno popunili prazninu kako bi kloci napravili kutiju sa svih strana. Ceo dan smo to radili a evo i rezultata....
Sve to samo ulepljeno, sad je ceo taj sklop prilicno jak i "momacki" odradjen....
Sutra bi trebalo da odradimo i one trove u prednjem delu krila i time bi manje vise radovi na krilu bili gotovi....toliko za sad i pozdrav !!!!
misha:
I ja sam se namucio sa "pasovanjem" krila. Cak sam morao da obradjujem napadnu ivicu jer krilo nikako nije htelo da legne na mesto.
I kod mene se nazad nalazi rupa 3 mm, koju nisam hteo da popunjavam jer ovajko krilo lakse upadne unutra. kada se srafovima stegne ne moze nazad.
soprano:
Pa moglo je pozadi da ostane luft od 3mm ( bas toliko ima ) ali u pocetku nikako nije hteo da ide napred pa smo i mi smirglali krilo i malo trup tako da je leglo kao prst u oko.Odluka da popunimo zadnji deo jeste zapravo cinjenica da ce nam mnogo lakce biti kad centriramo krilo na trup i montaza inih klinova.Vazno je to da krilo lepo upada,nigde ne zakacinje i zadovoljan sam kako sad izgleda.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version