RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
CMPro Zero 2100mm
branek:
Izgleda odlicno.
Samo jedan mali savet... Antene prijemnika razdvoji sto je vise moguce, jednu na jednu stranu trupa, drugu na drugu. Takodje, veoma je bitno da ti vrhovi antena (beli delovi sa skinutom spoljnom izolacijom) medjusobno zaklapaju prav ugao. Ovako paralelno i blizu kao sada gubis prednost dve antene.
Pozdrav
Branek
sasa:
:)aplauz :)aplauz :)aplauz El mi to da se nadamo ove sezone da poleti :mhm :mhm :mhmSamo napred...
Ajde Milane,gledajuci kako letis,mislim da si spreman i za ovu pticu.
nedbojsa:
Čestitke i sa moje strane!
vpanin:
Oce li to u vazduK do jeseni?
Super izgleda
pozz
disljenko:
@branek sto se tice prijemnika on je samo tako postavljen da bi probao kako rade komande. Napisao sam da je ostalo da se pricvrsti prijemnik(sto podrazumeva pozicioniranje antena) kao i da se lepo sprovedu i fiksiraju kablovi kako ne bi leteli po trupu. Naravno da ce to oko antena biti ispostovano i vec sam nesto gledao kako da ga postavim a da ono sto si ti napisao bude zadovoljeno. Hvala na savetu svakako, jako bitna stavka !!!!
Sto se tice poletanja ove godine to ce biti 100%, pa ja prvi ne mogu vise da cekam. Ali sa druge strane nece biti u narednih mesec dana jer cu sacekati da ove vrucine malo prodju. Motor je nov(jednom paljen) i ne bi na ovim vrucimama da ga razdadjujem i forsiram. Jos malo stripljenja i bice i to, kad smo ovoliko cekali...docice i taj momenat.
Hvala svima na komentarima !
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version