RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Nebojša - Kruševac
nedbojsa:
Juče sam imao svoj prvi uspešan let RC avionom (dan pre toga je bio prvi neuspešan samostalni let).
Foto i video materijal su izostali međutim bitno je da mi je nesebično u pomoć kod prvog leta priskočio kolega sa foruma sasa i da je on iskusno poleteo i utrimovao model koji je malčice modifikovana verzija EasyStar-a tj. model je Hoby King Bixler. Nakon trimovanja ja dobih stanicu u ruke, preuzeh komande... blaga trema je ubrzo nestala zahvaljujući savetima koje sam dobijo tokom leta od Saše. Zatim je moralo da usledil prvo sletanje koje je bilo malčice grublje. Usledilo je novo poletanje gde sam ja poleteo model, a asistent je bio Sasa koj je izbacio model iz ruke, nakon nekoliko minuta leta usledilo je novo sletanje koje je bilo baš onako kako teba za jedan ovakav model. Naravno ne bi bilo takvo da nisam dobio od Saše par sugestija tokom sletanja.
Usledilo je još par letova koje sam obavio potpuno samostalno izbacujući model iz ruke, istovremeno dok je u drugoj ruci već bila stanica i moji prsti na komndama. Sve u svemu sva ta poletanja morala su da isprate sletanja koja su bila manje ili više uspešna. Dakle nakon prvog dana pilotiranja RC avionom model je vraćen u hangar u komadu i bez oštećenja.
Ovim putem želim da se zahvalim Saši na vremenu koje mi je posvetio kao i na savetima, sugestijama... trimovanju modela ... sve zajedno je doprinelo da sam imao nekoliko upešnih letova tokom predhodnog dana i da sam model vratio kući u jednom komadu.
Izvinjavam ovim putem Saši zato što je zbog mene pogoreo mrežnjače gledajući u sunce dok je pratio model kojim sam upravljao! :)
sasa:
Doslo vreme da i ja nekom pokazem :_D :_D :_D
Dakyle:
Nebojsa sve cestitke i veliki pozdrav iz Paracina.
Ako te put nanese ovde javi se voleo bih da se upoznamo. Cuvaj se Sase ponekad ume da bude opasan po zivot (takav mu je stil letenja) i nemoj molim te da te zarazi stiroporom i stirodurom (yay) ()-()
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version