RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
War bird day - 09. Septembar 2012.
mirce:
Kao što već svi znaju, godinama unazad pravim i letim skala war bird modele. Ovo je prelepa kategorija RC modela, gde do izražaja dolaze veština pravljenja, finiširanja i letenja modela.
Da bi malo pospešili razvoj ovog segmenta modelarstva, rešio sam da prvog vikenda septembra napravim skup za ljubitelje ovakvih modela - "War bird day".
Manifestacija će se održati na sportskom aerodromu Čenej, kod Novog Sada.
Skup je zamišljen kao druženje ljubitelja "ratnih ptica" i letenje modela.
Kao što ime kaže, mogu učestvovati svi War bird modeli, od Prvog Svetskog rata pa do današnjih dana, bez obzira na vrstu pogona (jet, benzin, glow, elektro), bez obzira da li su kit, ARF, stiropor, samogradnja...
Jedina važna stvar za učešće je da se modeli "uklapaju" u ime manifestacije - War birds...
Za sada skup neće biti takmičarskog karaktera, poenta je više na opuštenom druženju i letenju.
Ipak, da bi se malo pospešila ova kategorija, biće izbor za:
- najlepši jet model
- najlepši elektro model
- najlepši glow model
- najlepši benzinski model
- najlepši jednomotorni model
- najlepši višemotorni model
- najrealističnije letenje
- i na kraju, najlepši war bird skupa...
Probaću da se dogovorim sa Draganom, da onom ko bude imao najmodel organizujem letenje na Galebu G2.
Bilo bi mi od velike pomoći da sa vašim idejama i sugestijama date još neke smernice.
Ovo je lepa kategorija i za pravljenje i za letenje i mislim da ima dovoljno modelara da se može napraviti ovakva manifestacija.
Dodatne informacije slede...
Znači prvi vikend u septembru, skup - "War bird day"
Pozdrav
Mirče
misha:
Pozdravljam ideju, i naravno dolazim obavezno.
zajo:
Супер идеа (res) само напред (pijemo)
magic:
Pazi kada sam uhvatio sebe da razmisljam da kupim neki model samo da bih imao za skup :sljus. Ali, em nemam gde da ga drzim em war bird bez zvuka (naravno ja bih isao na neku elektro verziju) ipak nije to to. Tako da za sada nista, a jednog dana kada budem nasao mesto za drzanje nekog benzinca, eto i mene!
Svakako dolazim da gledam, a ponecu i Sickla, pa makar za gledanje ;).
poz
Gatti.Gatozza:
ja sam ubacio ovaj datum u kalendar. (yay)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version