RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

War bird day - 09. Septembar 2012.

<< < (12/25) > >>

Gabor:

--- Quote from: mirce on February 23, 2012, 11:25:57 AM ---Naravmo, zato je i napravljen...

--- End quote ---

Postavio sam snimak i na Mađarski forum. Kao odgovor, postavili su dva snimka, kao su oni igrali rata, pa izvolte:

mirce:
Warbird Day - jednog dana...

magic:
Slika je skroz bezveze, mislim jer oni samo te jetove imaju, ma jad i beda  :sljus/

lol

tibeteagle:

--- Quote ---postavili su dva snimka, kao su oni igrali rata, pa izvolte
--- End quote ---
Malo da objasnim.
Imao sam prilike da vidim i uživo ovakvu borbu vazduh zemlja na jednom RC skupu u HU. Ovo je relativno jednostavno izvesti i nije opasno a uživo je veoma atrativno. Najskuplji deo su pirotehniče bomdice i oprema za njihovo iniciranje. Seosake kućice su jednokratne od stiropola  a nadleću ih dva ili više WW2 modela. Sve izgleda kao da avioni bombarduju selo, a muzika podpaljuje emocije gledalaca. Za ovo je potreban jedan uvežbani tim modelara, maketara, pirotehničara. Sigurno je nezaboravan modelarski doživljaj. Kome je ostalo petarde od nove godine neka ne baca bez veze, već skuplja  :big smile

mirce:
Ma, sve je to interesantno...

Videćemo kako vreme bude odmicalo, šta će od svega biti.
Želja postoji, kao što vidite, dajem sve od sebe da bih napravio sve što smatram neophodnim da bi ovakva manifestacija uspela.
Sročeno je pismo za razno-razne "organe i strukture", napravljen je promo video, koji treba malo da pojasni o čemu se radi...

Za sada se raspitujem oko otvaranja Modelarskog Aero Kluba, koji bi služio isključivo za lakše organizovanje Warbird Day-a.
Klub može da se napravi kao neprofitabilna organizacija, ali kako čujem, od juna meseca i ovakve organizacije treba da se preregistruju. Ako je to tako (još čekam tumačenje) onda od kluba sigurno nema ništa, a verovatno ni od cele manifestacije. 

Bez finansijske pomoći grada, pokrajine, firmi, da ne kažem bez novaca, od Warbird Day-a nema ništa.

Guram dalje, pa dokle stignem...

Pozdrav

Mirče

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version