RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
War bird day - 09. Septembar 2012.
chupko:
Ovo je super ideja.Samo pazite da neprodjete ko Ivan i ja
mirce:
Hvala RC Klubu Mala Ivanča i na prijavi, a pogotovo na lepom poklonu - Sopwith Camel-u.
Imamo ideju da posetioci biraju najlepši model manifestacije i eto Vaš poklon bi mogao da ode u ruke pobednika.
Ili da se napravi tombola, pa da neko od učesnika bude "izvučen iz šešira"...
Videćemo još...
Ovim putem želim da se zahvalim i "RC Srbiji" iz Vršca, koji takodje sponzorišu našu manifestaciju...
Veoma sam sretan što su firme koje se bave prodajom robe, delova, modela i opreme, na našim prostorima, našle svoj interes da pomognu u organizaciji naše manifestacije...
Uz današnji sastanak na Čenejskom aerodromu, gde sam od Direktora Aero kluba dobio svu vrstu podrške za organizovanje Warbird Day-a, "RC Srbija" i "RC Klub Mala Ivanča" su mi još više ulepšali dan.
Želim da se u svoje i ime RC Pilot team-a, svima javno zahvalim na saradnji...
Pozdrav
Mirče
brainstorm:
Hteo bih da pozdravim i još jednom pozovem sve Warbird modelare pilote i zaljubljenike na susret koji naše udruženje RC Pilot priprema za septembar.
Pošto ćemo oglasiti događaj u medijima u Novom Sadu, osim hobista očekujemo posetu i od građanstva. Pokušavamo da događaj organizujemo na maksimalno ozbiljan način, tako da to preraste u manifestaciju koja će se ponavljati svake godine.
U planu je takođe i da iskoristimo zainteresovanost različitih gradskih struktura i sponzora i osim Warbird day-a organizujemo i poneko takmičenje ili susret.
Takođe bih da se zahvalim i do sada prijavljenim sponzorima.
U septembru na Čeneju! (pijemo)
zajko:
--- Quote from: chupko on May 31, 2012, 10:47:55 PM ---Ovo je super ideja.Samo pazite da neprodjete ko Ivan i ja
--- End quote ---
Jbg, pa super ste na kraju prosli, koliko vidim samo vertikalac !!
Sta je sa drugim avionom, i on sleteo OK?
Ovo sto planiramo trebalo bi da dobro izgleda i dobro zvuci (2 saito.72 i 2x saito1.00)...
Samo, treba sklopiti avione i vezbati.. vezbati... tu je i Krema... iskusan..
Proslog leta smo cesto leteli nas dvojica zajedno, nismo imali nijedan kontakt, ali je bilo bar puta za dlaku, ideja je negde, ako ima sirine da polete sva tri zajedno, B-25 (Krema)... dacemo mu foru 10-tak metara i da se tako i sleti (yay)
(:sok:) (:sok:) A ovo... jako ! (:sok:) (:sok:)
zajko:
Imamo jos jednog prijavljenog za WAR BIRD DAY
Leti za RC Klub Mala Ivanca:
PILOT: Predrag Marinkovic
AVION: SOPWITH CAMEL ARF60 by HANGAR9
MOTOR: Evolution 0.61 Glow
RADIO: SPEKTRUM DX7
http://images.rcuniverse.com/forum/upfiles/59126/In28141.jpg
evo prijava:
Pozdrav Zajko!
ISkreno me je obradovalo što si napravio ovakav gest sa povoljnijim cenama za warbird-e.
Ideja da letiš sa B25 u pratnji dva aviona je mnogo dobra.I ja sam negde tako razmišljao tipa"kada bi ja znao da letim,napravio bi tako nešto"-dakle za ideju imaš pivo:)
Kao što znaš ja već imam 2 ratne ptice-spita i sopwitha,skoro završena,nedostaju im samo servoi.Praktično ja imam "britance"koje treba da dovršim.Budući da ima 3 meseca do War bird D day-a saglasan sam sa svim predlozima Upravnog odbora "Mala Ivanča" i prijavljujem se za učešće sa Sopwith Camelom.Zašto baš sa njim?Pa zato što već ima učesnika sa svim ostalim modelima osim Sopwitha.Ako mi podje za rukom da do tada dobro izvežbam letenje,moglo bi da se napravi da lete uporedo dva britanca:Sopwith i Spitfire.
Znači model:Sopwith Camel
Stanica:Spectrum DX7
Učesnik:Predrag Maksimović
Pošto sam ti pre nekih 15-ak dana rekao da mi je sledeća ratna ptica Mitchel-ostajem pri tome,tako da ja uzimam jednog:;)
Čujemo se sutra
Ćao
Pedja
Valjda ce stvarno da plati jedno toceno pivo (:beer:) ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version