RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

War bird day - 09. Septembar 2012.

<< < (20/25) > >>

marko:
@altomano video je vec odavno bio okacen na predhodnim stranama.... (fiu)

M. (pijemo)

mirce:
Hvala za prijave, učesnici će biti dodati danas na spisak učesnika na sajtu...

Inače, "pao je dogovor", Sopwith Camel će pripasti nekom sretnom warbird pilotu, koji će biti izvučen iz kapotaža tokom podnevnog šou programa...
Smatramo da je to najpoštenije rešenje, a ovako lepim poklonom možemo da privučemo još više učesnika, koji imaju iste šanse za nagradu.
Nagradu će predati vlasnik firme koja ju je obezbedila...

A ko ne zna, ovo je Sopwith Camel:  http://www.hangar-9.com/Products/Default.aspx?ProdId=HAN4225

Pozdrav

RC Pilot team

mirce:
Sopwith Camel...

brainstorm:
Zamolio bih sve drugare da se držimo teme i da eventualne komentare na tuđe postove o tome da li je nešto što je postovano potrebno, dovoljno ili previše prenosimo preko PM-a.
Hvala!

zajko:
Cio...
Imamo jos jednog ucesnika, normalno letece za zastavu "Male Ivance"posto je nabavio KYOSHO SpitFire size 50 preko nase SUPPORT ponude za WORD BIRD DAY.... Sasa iz Krusevca  (Slavoljub Milenkovic)...
Poslace u UTORAK prijavu kad mu AKS donese avion !!!

Sugerisem, da se pojasni ljudima, ako sam dobro shvatio ovaj skup nije neko takmicenje, nekako vise okupljanje i parada... demonstracija razlicitih "RATNIH PTICA".... Rekao bih, da preovladava razmisljanje, sta cu ja tamo sa nekom malom ratnom pticom na elektro pogon od EPO, ili vec nesto u tom smislu...
Uveren sam da ce biti interesantno da budu pokazane male i velike, replike raznih ratnih aviona na bilo koji pogon i bilo koje velicine .... pa cak i domace izrade, (mislim na neprofesionalnu izradu, da Mirce ne zameri), :notworking ... sto da ne...

A predlazem i da se uvede "NAJSIMPA"avion skupa,  1ee kao kategorija ili pocasno mesto, nesto sto ce po izgledu, izradi, materijalnima i letnim karakteristikama pokupiti simpatije ostalih ucesnika i publike. moze da bude kreativno, ali mora imati karakteristike Ratne Ptice, oblik, oznake itd... Masta cini svasta, mozda se izrodii neka dobra fora, karikatura ili slicno....
Kao kad smo bili klinci, pa se kladimo ko ce da skrati najruzniju ribu  :sljus

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version