RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Kyosho Inferno ST US Sport i ST-R
magic:
Uf, uf, nisam bas siguran da smo manjina, barem kada su 1/8 masine u pitanju :).
Koliko ja znam Losi tragija, za sada, ce na stazi biti 7: Matovic, Alexaca, Dule, Mile, Dejanr i ja sa Nikolom.
A koliko ima vas koji ste u "vecini" ha?!
poz
alpha:
Ajmo kolege da pisete malo o modelima iz naslova.Konkretno o modelu ST US Sport.Koliko vidim dosta vas ga je vozilo pa ne bi bilo lose da napisu nesto o njemu.Pozdrav
kristijanbgd:
St Us ima kose zube u diferencijalima, koji dosta traju ako se redovno podmazuju sto ti je najbitnije.
Malo mu se po meni brzo razdrnda(bar na Galovici) trap(biksnice koje drze rukavce, rukavci, srafovi na polugici koja spaja dva trapa).
Ali mora se uzeti u obzir to je tragy veliki tockovi. Ostalo se ne trosi. Koliko skokova i lupanja pa i gazenja(to svi znaju (fiu)) i ide bez problema.
Jedino sto moras da menjas po meni je servo za upravljanje koji mora da bude brz i jak bas ovim redosledom.
Nije da navijam za Kyosho nego kupi ga :big smile ;namig
Bigneda:
--- Quote from: magic on January 26, 2012, 05:56:56 PM ---Uf, uf, nisam bas siguran da smo manjina, barem kada su 1/8 masine u pitanju :).
Koliko ja znam Losi tragija, za sada, ce na stazi biti 7: Matovic, Alexaca, Dule, Mile, Dejanr i ja sa Nikolom.
A koliko ima vas koji ste u "vecini" ha?!
poz
--- End quote ---
Auuu bre veljo sta se ljutis sala bre... ;)
Truggy Kyosho: Kristijan x 2, Cupavi, Ja x 2, Marko, Dusan, Voja i jos po neki ;)
Buggy Kyosho: 10+ i to debelo ! ...ako ce bas u sitna crevca (yay)
magic:
Ma ne ljutim se ;namig, samo sala naravno. Ma najbitnije od svega je da ce nas stvarno biti dosta, napokon! A siguran sam da ce nas biti i jos vise jer je puno ljudi imalo autic pa ga prodalo ili zaboravilo jer voznja solo i u drustvu nemogu da se porede, a sto je guzva veca to je naravno zanimljivije.
Cekam cika Zubu da se javi ali od njega nema ni traga ni glasa, da nam se nije uplasio. A i Danijel i on je imao neke ljute masine sada tisina mmmm
Jos samo da Kristijan prestane da nas sve gazi sa onim njegovim cudovistem, ma gde bi nam kraj bio lol
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version