ELEKTRONIKA > RC SERVO

Sta mislite o ovom servo uredjaju

(1/3) > >>

dule-le:
Sta mislite o ovom servo uredjaju http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__2__HXT_10kg_Servo_metal_gear_55g_10kg_16sec.html  ?

Bigneda:
Zavisi koja bi mu namena bila :)

Sto se mog iskustva tice sa tim i njime slicnima za te pare je odlican, uglavnom ih koristio za upravljanje manjih auto modela i gas kocnicu na vecim. Ali iskreno ne znam jel bi ih stavljao u nesto sto leti ;)
Uglavnom sam imao problema sa lomljenjem zupcanika i jako malo otkazivanje elektronike ali uglavnom zbog vlage.

Dosta su bucni, brzina ok ali malo sporije od deklarisane sa opterecenjem i centriranje ok za tu klasu. Desavalo se tu i tamo da neki ima probleme sa podrhtavanjem.

Dejan Dobricki:
dobar servo, ne bas precizan ali za te pare ni nemora da bude moje misljenje je da ga "ne treba" koristiti u avionima, mada znam ljude koji su ga koristili i nikada se nisu zalili ali za camce i autice mislim da su vise nego odlicni

dule-le:
Planiram da ih ugradim u rep aviona za repne komade(visinu i pravac).Model je inace 2.2m raspon i bice tezak preo 5 kg.

djbojan:

--- Quote from: dule-le on February 11, 2012, 11:59:31 PM ---Planiram da ih ugradim u rep aviona za repne komade(visinu i pravac).Model je inace 2.2m raspon i bice tezak preo 5 kg.

--- End quote ---

Ma onda ga zaboravi, samo nesto provereno i pouzdano

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version