ELEKTRONIKA > RC SERVO

Krimp klesta

<< < (2/8) > >>

dandi:
jok.. treba da napravim 15 servo kablova...
to je znaci 30 konektora x 3 pina, 90 pina pa mi ona opcija polako i strpljivo bas nesto i ne izgleda primamljivo ;)

IvanGrozni:

--- Quote from: dandi on February 25, 2012, 02:02:29 PM ---jok.. treba da napravim 15 servo kablova...
to je znaci 30 konektora x 3 pina, 90 pina pa mi ona opcija polako i strpljivo bas nesto i ne izgleda primamljivo ;)

--- End quote ---

Zaboravio si da je ponavljanje majka znanja.   :mhm

tibeteagle:
Klešta su skupa, pa  što ne platiš na mostu, plati ćeš na ćupriji.  Ja sam jednom probao na ovaj način i nikada više.  oo))
Od ove varijante nema jeftinije...  10pcs/set    $2.88 ...ima u raznim dužinama i debljinama žice.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?idCategory=376

dandi:
ja se ne zalim na cenu klesta, samo na to sto ih nema ovde...

A sto se tice hobby kinga, to je ok ko hoce da ceka jedno 10 dana da mu isprintaju i posalju porudzbenicu i posle jos jedno 20 dana da mu to i stigne  :-\

Sava:
Bez originalnih klešta veoma ćeš teško napraviti spojeve onako kako to mora da bude. Ista je stvar i sa stopicama druge vrste i veličina. Zanat traži alat. Ko je vešt može preurediti kineska klešta za stopice i to samo za ovu potrebnu veličinu.
Verovatno da postoji kod još nekih dobavljača. Mene je od Low price odvratilo to što se plaća preko pay pala jer nemam pay pal, odnosno, više ga nemam. Kod HK nemaju takav alat, da imaju sigurno bih ga naručio, jer alat nikada nije skup, pogotovu ako uspešno odradi ono čemu je namenjen. Presovati sečicama i pincetama pedesetak stopica pravi je podvig.  mmmm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version