RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

pocetnik

(1/7) > >>

danijel07:
pozz svima. pocetnik sam,slabo znam o rc automobilima.kupio bih neki ali mi treba savet. uzeo bih neki offroad,ali neznam koj.preporucite mi nesto i dal ima u srbiji da se kupi ili sa nekog stranog sajta?kako je najisplatljivije. hvala unapred!

magic:
Danijele dobrodosao,

bilo bi lepo prvo malo da se predstavis, imas za to odvojen topik, kazes ko si, sta si, odakle si, za sta te zanima model, jer sve to nam moze pomoci kako bi smo mi tebi mogli da bolje pomognemo.

O svemu sto pitas  je vec pisano na forumu, po raznim oblastima, kreni polako da citas, pa pitaj za neku konkretnu stvar kada i ti sam naucis malo vise. U svakom slucaju potrebna ti je razlicita oprema u zavisnosti od toga da li te zanimaju automobili na gorivo ili oni na struju tako da sve to moras da nam kazes, kao i budzet sa kojim raspolazaes u startu.

Mislim da je najpametnije da budes strpljiv i kada je kupovina u pitanju kupis nesto polovno ovde sa oglasa, do sada su to bile najbolje kupovine.

No da ne duzim dalje, lepo se predstavi pa da vidimo kako da ti pomognemo.

poz

danijel07:
Ja sam Danijel 23god. iz Negotina (pominje se dosta ovih dana na tv-u,vlasi ovo ono... :D) Elektronci me zanimaju konkretno offroad do nekih 300 evra...

magic:
E to je vec nesto, kada kazes offroad tu mislis na bagi, tragi, monster ili crawler? Pretpostavljam da je 300E kompletan budzet, znaci za model, stanicu, punjac i baterije?

Kada kazes "elektronci" verovatno mislis na struju :).

Da li imas bilo kakvog prethodnog iskustava sa RC modelima?

poz

danijel07:
nemam iskustva,gledao sam dosta klipova i najvise su mi zapali za oko tragi modeli... i da naravno u 300 evra da se uklopim sa kompletnom opremom... da li je pametno mozda polovno da se kupuje? mozda tu prodjem bolje po dzepu?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version