RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

pocetnik

<< < (5/7) > >>

danijel07:
drugari hvala vam na savetima! stvarno ste od pomoci. najverovatnije cu za pocetak uzeti neki jeftiniji model,mozda bas kao sto ima mita22  :mhm znam da ovaj hobi opusta(napuni ti baterije),bas zato i hocu da se igram ovim igrackama  :mhm

mantagt:

--- Quote from: danijel07 on February 29, 2012, 02:17:46 PM ---drugari hvala vam na savetima! stvarno ste od pomoci. najverovatnije cu za pocetak uzeti neki jeftiniji model,mozda bas kao sto ima mita22  :mhm znam da ovaj hobi opusta(napuni ti baterije),bas zato i hocu da se igram ovim igrackama  :mhm

--- End quote ---

U toj klasi imas i Ansmanna, ima ga kod nas a ima i delova... Nisu losi za pocetak, ja sam se lepo izvozao sa Master Smackerom po dvoristu i mogu ti reci da je prilicno izdrzljiv za neko umereno maltretiranje...

Sleser:
Da se i ja ukljucim :)  slazem se sa   mantagt  u vezi Ansmanna Master Smacker jer sam i ja vozio njega kao pocetnik.Baggy je izdrzljiv,ima delova i pristupacni su. 

lord_bozidar:

--- Quote from: Bigneda on February 29, 2012, 03:02:30 AM ---aaa ti si 'srecni' (ko zna koji po redu) vlasnik 'benzinca' :)

eee sad ces da vidis sto je svaki benzinski model u srbiji promenio po desetak vlasnika ;) a najvise su se radovali kad su ga se otarasili  (yay)

--- End quote ---

ma jok, nisam ja taj, ja sam onaj sa off road-erom (carbon fighter) novog iz radnje izneo :big smile
ali veoma malo mi je trebalo da uzmem 1/8 off road sa 6ccm! bukvalno za dlaku   ")
pa sam seo i dugo razmisljao i citao sta - gde - kad i kako i dosao do zakljucka da je za mene benzinac idealan!
pre svega zbog goriva a i svega ostalog sto sam naveo u proslom postu...

no, ja sam prezadovoljan sa mojim autom, a vec sam presao 14 litara!!!  :jaki:
ali mana jeste i uvek bice razlika u ceni! dok je mene set guma i felni izasao 60€ za 1/8 mozes uzeti 4 seta...
ili 4x4 kit je kostao 120€, jedan amortizer 20€ itd itd... ali zato sada delova imam na pretek  (fiu)

no, za skokove treba jos da odradim long travell kit i drugi amortizeri i idemoooo  (yay)
....samo ne smem nikada sesti i sabrati koliko sam ukupno dao novca od kako sam krenuo  (:sok:)

kristijanbgd:
Svaki hobi kosta to je neminovno,
ali zato daje za sve te pare .. :big smile

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version