RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

FG 1/5 onroad benzinac

<< < (2/2)

Bigneda:
Pa bilo bi lepo da i ta klasa zazivi ali se bojim da smo mi daleko od toga. Muku mucimo i sa okupljanjem za 1/10 on road a o 1/5 mozemo za sad samo da sanjamo.
Za njih bi se staza i mogla improvizovati od neke postojece karting staze ali je nedostatak modela glavni problem.

mantagt:
Da bilo bi bas lepo da to i kod nas zazivi, mozda nekad i zazivi... Mada nas standard je jos daleko od toga...

Ne razumem kako, bar vi u BGD, ne mozete da se izorganizujete za neku trku ili bar okupljanje za onroad 1/10, bar vas vozaca tamo ima dosta...

magic:
Zagreb nije na drugom kraju sveta, mozemo da vidimo kada je kod njih sampionat pa da odemo da vidite jednu trku. Ja sam bio 2007. kada se kod njih odrzavala trka koja se bodovala za Evropski sampionat. Tada sam se svaceg nagledao, bilo je kao u boksu F1.

Oni imaju 2 kategorije, Nacionalka i Open, valjda. Nacionalka je prihvatljiva jer su dozvoljene samo ogranicene prepravke i tuning modela. Nisam skoro gledao ali mislim da za nekih 500E moze da se pazari pristojan model.

Veci problem kod nas je gde to voziti a da se model kod prvog izletanja ne osteti. Posto je FG nemacka firma sve popravke su skupe. Mene je samo set prednjih  diskova kostao 120E  ::).

Ali je zato zabava vrhunska, ja cu moj svakako staviti u pogon ponovo pa ce moci i da se proba. Necu mnogo da naplacujem po voznji  :big smile.

poz

vladad:

--- Quote from: mantagt on February 29, 2012, 05:10:13 PM ---Da bilo bi bas lepo da to i kod nas zazivi, mozda nekad i zazivi... Mada nas standard je jos daleko od toga...

Ne razumem kako, bar vi u BGD, ne mozete da se izorganizujete za neku trku ili bar okupljanje za onroad 1/10, bar vas vozaca tamo ima dosta...

--- End quote ---

Ima nas dosta ali svi izgeda vise vole ove sto idu po livadama i brdima ove "normalne" jok i ako neko ima on ga ne vozi.
Skupljaju prasinu, lepi su za dnevnu sobu iznad tv. :big smile,ja cak imam i dve maske i vise kompleta felni za ukras pa cesto promenim!
Vozim cesto ali sam ide mi super najbrzi sam na stazi... :big smile
A ovi sto imaju 1/5 nih izgleda ima jos manje, znam da je Zajko imao jedan model u njegovoj radji ako je nekoga "z" da ga kupi, onda ima jos jedan u BG. :big smile

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version