RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Modelarska sezona 2012 u Novom Sadu

<< < (7/27) > >>

Gabor:
Kako je i Mirče napisao, iznenadili smo se kad smo videli da je neko radio preko nedelje na krugu... Svaka čast i Draganu, iako nije video "poziv" na vreme, došao je kad je mogao i dao svoj doprinos da se održava teren.  ()-()
Mirče, ti stvarno nemaš granica kad se radi o hobi temi, i ovo ćeš isterati do kraja, svi mi to znamo. Kako je i Bane rekao, i ja sam uz tebe, što se pomoći tiče gde god mogu, tu sam, pomoći ću. Ja sam pokušavao još prošle godine da Bečejski klub nekako oživimo, ili da se napravi nešto, ali za to nema šanse. Svi bi da se to napravi, ali da niko ne uradi ništa. To baš i ne funkcioniše, pa zato ja sebi napravio radionicu. Što se tima tiče, svi koji hoće, mogu se pridružiti. Možda zvuči malo sebično, ali...Video sam da nemam podršku, što onda da se "lomim". Bile su to priče da bolje da se ne zna da postoji Bečejski aeroklub itd., itd., ali pravi razlog i istina se ne zna. Svi znamo da od neke vrste podrške, i tu ne mislim na materijalnu, teško može nešto da se napravi. Ali da idem sad u  (offtopic)
I stvarno, treba da budemo sretni da imamo mogućnosti da letima na takvom dobrom terenu.
A za kraj, jes' da smo se naradali, ali tek ćemo da uživamo u letenjima modela gde će se u nekom smislu isplatit naš trud, naš rad.

mirce:
Da bi sa reči podrške prešli na dela, sutra u 14 časova - isto mesto kao i predhodne dve nedelje, betonski krug...

I nemojte da opet budu neki rodjendani, unuci spavaju u to doba, dolaze gosti i te fore...
Ajde da sutra sredimo to malo što je još ostalo pa, da se od nedelje leti...

Vidimo se u 2 - motika, lopata, kolica, ti i ja...

Pozdrav

Mirče

P.S. Razmišljam da isporuka Bravo-a i auto karoserijica Magicu, bude na aerodromu. To su još dva para "snažnih ruku"... ;namig

cheky:
E svi ste mi slatki i fini i kako da Vam covek ne napise pesmu .
Naravno drago mi je sto sam deo male slozne ekipe Ns modelara.
Svaka cast Zlokasu !
Pozdrav OKO !

mirce:
Danas smo bili vredni i završili sve "zacrtano"... Dan je bio veoma vetrovit, trebale su jakne i kape, ali ništa nam nije smetalo...

U početku nas nije bilo mnogo, ali su svi bili više nego vredni...

Čika Dule je odgurao najmanje 20 kolica trave, a nije se ustručavao ni lopate... Govorili smo mu da se "mane toga", ali nije vredelo...

Ubrzo je, iz Bačke Palanke, došao i naš drugar Dragan Novaković (Gaxx) i dao pun doprinos današnjoj akciji.

On je novi član našeg modelarskog udruženja.

Stigao je i Jole...

Oko je bio veoma vredan...

U jednom momentu je pružio je dokaz, sad već legendarnim stihovima:

I na kraju smilovo se Baja
 Do zemlje smo oteglili jaja
 Odvukli se kuci kao gliste
 A sredili samo pola piste

Negde oko pola četiri stigla je podrška iz Beograda...
Kako se vremena menjaju, nekada se za promene išlo iz Novog Sada u Beograd a sade je to obratno....
Magic, Branek i Saburo pokazali su nam da su pravi drugari i pružili dokaz praktičnim radom...

Hvala momci...

Baš smo bili vredni...

...i na kraju, pista je bila do...

Evo kako sve izgleda...

Uz sliku današnih "akcijaša"...

...zahvaljujem se svima koji su, u predhodne tri nedelje, doprineli novom izgledu naše modelarske piste.

Pokazalo se da ima zajedništva i iskreno se nadam da će ova "modelarska ekipa" uspeti da izgura i nove projekte koje smo sebi zacrtali.

Od nedelje koja je pred nama, počinje i sezona letenja.

Pozdrav

Mirče

osy:
Ovo je prava skupa vrednih ljudi! Jako je lepo odrađena pista, stvarno za pohvalu! Žao mi je što ove nedelje nisam mogao doći da pomažem, izgovori ... izgovori .... znam ... znam ...
Al ako drugo ne, vidimo se uskoro na flyanju.

Pozzz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version