RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Modelarska sezona 2012 u Novom Sadu

<< < (9/27) > >>

mirce:
Danas je stigao mail sa obaveštenjem da je Udruženje gradjana "RC Pilot" osnovano. Tako smo eto i zvanično počeli sa radom...

Više informacija imate na sajtu:  www.nsmodelers.rs

ili možete direktno otići na stranicu "RC Pilot"-a:   http://www.nsmodelers.rs/home/rc-pilot

Na ovoj strani biće informacije vezane za rad udruženja, letenje, dogovore za odlaske na aerodrom, a imamo i neke planove za letnje aktivnosti...

Ovim putem bih želeo da se zahvalim i moderatorima sa Foruma na postavljanju banera koji vodi ka sajtu nsmodelers.
Moram naglasiti da je inicijativa stigla sa njihove strane, i to mi je još jedan dokaz da ljudi cene trud i rad koji ulažem u ovaj hobi.
Hvala svima...

Pozdrav

Mirče 

miša2002:
Čestitam na zvaničnom početku rada. Želim ti-vam puno uspeha u daljem radu.

Miša

mirce:
Hvala Mišo 2002...

Pozdrav od drugara iz "RC Pilot"-a...

misha:
Cestitam.
Napokon se i vreme prolepsalo pa ce te verovatno osnivanje kluba proslaviti nekim zajednickim okupljanjemna Ceneju.
(naravno cim drugovi zemljoradnici odblokiraju puteve).
Pozdrav Novosadskim modelarima

mirce:
Hvala Mišo...

Danas sam sve spremio, oprao prikolicu, spolja, iznutra, od sinoć punio baterije na Golubovom Zerou, mom Hellcatu, na stanici...
Jutros je pokošena modelarska pista, dakle sve je bilo spremno...
Napalio sam se da idem i da konačno otvorim sezonu i kad sam čuo za ove seljake, pa popizdio sam...
Čuo sam se sa ljudima sa aerodroma, ima neki poljski putevi kroz njive, ali... No, ako kriza bude velika, ko zna...

Hvala Mišama još jednom u ime modelara "RC Pilota"...

Pozdrav

Mirče

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version