ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

da li je crko accucell 6 ?

(1/5) > >>

sman:
Prilikom punjenja baterije, 2s 6000 na displeju mi se je pojavila poruka "break down" i posle toga non stop ta poruka. Kad sam punio ove baterije sa vecim kapacitetom malo vise je grejao .  Da li je to kraj ovom punjacu koga imam oko dve godine!?  :pop:

todor:

--- Quote from: sman on March 11, 2012, 10:36:14 PM ---Prilikom punjenja baterije, 2s 6000 na displeju mi se je pojavila poruka "break down" i posle toga non stop ta poruka. Kad sam punio ove baterije sa vecim kapacitetom malo vise je grejao .  Da li je to kraj ovom punjacu koga imam oko dve godine!?  :pop:

--- End quote ---

nadam se da ces ovde naci odgovor

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1336412

pozdrav.

sman:
hvala todore, pomoglo mi je ovo, izgleda da je problem u adapteru. stavio sam punjac na akumulator od auta i radi...
ali mi nije jasno ovo , koristio sam adapter (na koji mi pokazuje jos uvek ovu gresku) od lap-top 16v 4.5a i evo sad sam izmerio napon pokazuje 16,3 , gde je problem?

adam:
problem je u struji punjenja , tvoj adapter je preslab i ne moze da da potrebnu struju punjacu , pozdrav

sman:

--- Quote from: adam on March 12, 2012, 09:49:53 AM ---problem je u struji punjenja , tvoj adapter je preslab i ne moze da da potrebnu struju punjacu , pozdrav

--- End quote ---
ja se nesto ne razumem u struju ali ovaj adapter(IBM-ov) koristim vise od godinu dana, i tad kad sam ga kupio bio je oko 16v i sad je isti napon, a od juce ne radi punjac!? mmmm
pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version