ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

da li je crko accucell 6 ?

<< < (5/5)

vlada.bgw:
Accucell je cudo ... meni je crkao sam od sebe ... privezan je bio na pretvarac na 13.8V , bez prikacene baterije  , nestalo je struje , i kad je dosla upalio je neku blokadu od prenapona ili sta vec , kratko prespojio ispravljac od 20A , i naravno zadimio celu kucu  ( dok sam ja  bio napolju )  ...

Sledeci koji sam nabavio , iznutra nije ni nalik onom prvom ... prvi ima crvenu plocu , ovaj drugi ima zutu , razlikuje se i oklop , vise ne zna covek sta je pravo a sta falsifikat ...

mrburns:
kako kalibrisati accuacell 6 ? Odradio sam po upustvu ali nece da mi izbaci meni za kalibrisanje. Pritisnem zajedno OK i - dugme i upalim ali izbaci mi meni kao da puni? U cemu je problem?

sasa:

--- Quote from: mrburns on July 24, 2012, 09:17:52 PM ---kako kalibrisati accuacell 6 ? Odradio sam po upustvu ali nece da mi izbaci meni za kalibrisanje. Pritisnem zajedno OK i - dugme i upalim ali izbaci mi meni kao da puni? U cemu je problem?

--- End quote ---

Imas 4 sata i 40 min. provedenih na forumu i naravno da nisi nasao odgovor na tvoje pitanje,moras malo vise da se potrudis.
Na ovom forumu ces naci skoro sve odgovore na tvoja moguca pitanja kao pocetnik,samo trazi,pre nego sto pitas...
Tako i ovo sto si pitao vec ima na forumu... http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,5851.0.html

mrburns:
Ja sam  napisao, da sam uradio po uputstvu, kao sto je obrazlozeno u video snimu( u tvom postu) ali da ne dobijam meni za kalibraciju. Sramota nije pitati, sramota je ne znati a praviti se da znas !

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version