RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
DJI NAZA & Flame wheel 550
nebeski:
Danas je konačno stigao novi član mog jata. U pitanju je Hexakopter firme DJI.
U kitu se nalaze:
* NAZA, njihov novi kontroler
* Flame Wheel F550 hexa frejm
* ESC-ovi od 30A
* Motori
* propeleri 10x4.5
* propeleri 8x4.5
Osim tih propelera koji dolaze u kompletu uzeo sam i jos rezervnih medju njima su i Graupner 11x5 koje sam narucio greskom umesto 10x5 :sljus tako da ako ima neko da je zainteresovan za zamenu neka se javi ()-() (poz).
Kada zavrsim sklapanje hexa bi trebala da izgleda otprilike ovako:
Ovde se vide neke od mogućnosti NAZA kontrolera:
nebeski:
Upravo sam primetio da su u kitu umesto 6 ESC-ova koliko je trebalo doslo samo 4 ESC-a :(.
vpilic:
Pregledaj lepo ceo paket, ja sam tako jednom bacio u djubre karticu za programiranje ESC-a, bila je zalepljena na unutrasnoj strani kutije u kojoj sam dobio ostalu opremu i nisam je primetio :)
Losa reklama za DJI sistem ako ti nisu poslali... Verovatno zato sto masovno uz njihov DJI sistem ide setup za quad copter...
Koliko sam video po snimcima kvalitet plastike koju koriste je odlican..
Pozz...
nebeski:
Sve sam detaljno nekoliko puta pregledao i na moju veliku žalost nigde ih nije bilo. Verovatno su se kinezi zabrojali kada su pakovali ").
Međutim u međuvremenu sam se čuo sa Matjažom iz kopterworx-a koji je njihov distributer i od koga je kupljen kit, ESC-ovi koji fale kreću sutra za BG tako da će uskoro da bude i nastavak ove priče. U međuvremenu ću NAZU da montiram na quad-a kojeg imam od ranije i na njemu ću da eksperimentišem.
--- Quote from: vpilic on March 15, 2012, 01:26:00 AM ---Pregledaj lepo ceo paket, ja sam tako jednom bacio u djubre karticu za programiranje ESC-a, bila je zalepljena na unutrasnoj strani kutije u kojoj sam dobio ostalu opremu i nisam je primetio :)
Losa reklama za DJI sistem ako ti nisu poslali... Verovatno zato sto masovno uz njihov DJI sistem ide setup za quad copter...
Koliko sam video po snimcima kvalitet plastike koju koriste je odlican..
Pozz...
--- End quote ---
pericamitic:
Lepo! (res)
!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version