RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

trstenik 2012 (da se zapocne sezona letenja)

<< < (3/24) > >>

drjack:
Fantazija, ceo aerodrom samo za RC :)aplauz
Vidimo se tamo uskoro....

dejan_ts:
Za Gorana LE ,naravno gorane Telemaster je poleteo bez ikakvih problema ,motor pali kao lud onako kako ja hocu a ne kako on hoce ,imao je mali problem oko rasprshivaca ali je to otklonjeno ,shtpo se tice letnih karakteristika tu nema zamerki ,teka je tetka, sad mi je josh ostalo da malo sredim komandu gasa poshto imam zazora ali i to mu nishta ne smeta moze da se leti ,za sad ubio 4 rezervoara goriva tako da nemash brige

vpanin:

--- Quote from: nedbojsa on March 19, 2012, 04:13:44 PM ---Vreme je bilo extra, društvo takođe, domaćin Dejan pa nećemo da ga menjamo ni za 1000 godina!

Da dodam jednu sličicu unutrašnosti Vladinog (vpanin) automobila u kome smo doputovali i Kruševca. Dakle, bez da se guraju u automobilu su bila smeštena 4 putnika i 6 modela! :)

--- End quote ---
multipla rulez

Goran-Le:
Dejane bas mi je drago da cujem da si zadovoljan sa Telemasterom,kao sto sam ti i rekao model je samo napravio 2starta,utrimovan i odlozen na police. Pozdrav i nadam se da se nekad malo i organizujemo kad dodjem u Srbiju da se malo druzimo i letimo na Trstenickom aerodromu jer ima prelepe betonske staze za modele!

disljenko:
Evo i ja da dodam koji video koji sam snimio tog dana, znam da ima jos klipova pa pozivam da okace probni let saletovog seamastera...ja imam samo taksiranje. Uzivajte !!!!

Na ovom snimku Dejan steluje motor na svojoj tetki !!!

Evo samo saletovog taksiranja.....

I ovde imam prelepo sletanje od strane Dejana i to pred sam mark !!!

Dan je stvarno bio prelep, pored dosta letenja i druzenja uhvatio nas je mrak!!! Moram da napomenem da smo i jednom trenuktu leteli cak 6 modela, prelep dozivljaj. Jedva cekam sledeci susret.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version