RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

trstenik 2012 (da se zapocne sezona letenja)

<< < (7/24) > >>

Nemanja:
Evo Zarine, da ne bude da lazes....  :big smile

dejan_ts:
e i bi danas dan ,mislio sam da ce vreme malo da nas zeza ali naprotiv vreme je bilo suncano sa podosta vetrom ,naravno skupina iskunsnih modelara ni taj vetar nije ometao za nashe danashnje druzenje i letenje modelima,nazalost fotke su u krushevcu i nadam se da ce u skorije doba biti postavljeni
zahvaljujem se svima koji su bili na skupu,nadam se da su se lepo proveli i uzivali u danashnjem dana

vedro i do gledanja

nedbojsa:
Bilo je lepo druženje. Vetar ma kakav vetar bio je to je blgi povetarac sa nekih 5, 6 ili 7m/s. :)

Nije bilo tu samo slika, ima maklice i video materijala no otom potom!

Tasa:
Većina modelara u ovoj našoj zemlji, ima u blizini aerodrom ili bar neku veliku livadu a mi u Kragujevcu baš ništa. Ima jedna livada u Šumaricama, sa svih strana ograđena šumom, na koju slećemo kao sa helikopterom, pa ko pogodi - dobro je a ko ne - završio je na drvetu. Možete onda da zamislite kad se nađemo na velikom prostranstvu a pogotovo na pravom aerodromu kakav je u Trsteniku - kao pušteni s lanca. Ma kakav vetar, da su i sekire padale mi bi smo leteli. A domaćini - pravi moravci iz Petlovca, gostoljubivi, predusetljivi, druželjubivi - retkost na ovim prostorima. Hvala im na svemu i nadam se da će skorije ponovo da nas pozovu. (pijemo)

misha:
Lepo smo se druzili, a i leteli. Hvala Trstenicanima, kao i Krusevljanima, na gostoprimstvu.
Kao sto Tasa rece, mi Vas na nasem aerodromu ne mozemo ugostiti  :sljus, ali ce mo se rado  odazivati vasim pozivima. :big smile

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version