RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

trstenik 2012 (da se zapocne sezona letenja)

<< < (12/24) > >>

dejan_ts:
i bi dan ,naravno fotke slede samo malo da ih prepakujem i eto i foto materijala

misha:
Fenomenalno druzenje, na lepom mestu, po lepom vremenu, sa dobrim ljudima. Pozdrav svima koji su danas bili na aerodromu,

soprano:
Prelep dan i divni ljudi oko nas ucinili su da ovaj dan protekne u najboljem raspolozenju.Da ne duzim mnogo evo malo slicica....

Tehnicki pregled nadzornog organa pre poletanja,samo nismo imali kanal pa je morao da zalegne....

Misa sa svojim modelima....

Grk sa svojim pocetnickim modelom.Danas je pokazao svima nama njegovo veliko umece u letenju.Bio je veoma dobar iako je pocetnik i nije slupao model.

Sale:" Sine Nemanja,daj vec jednom taj gas nemoj da vozis na ler obrce mi se zeludac"

Ovo sam ja leteo,zadnji put je bilo u Januaru ali ipak nisam zaboravio da upravljam...

Toliko od mene sa slikama,cekamo i ostale da nakace neke dobre fotke a ja cu da iskoristim priliku da se zahvalim svima koji su bili danas sa nama na letenju i hvala na lepom druzenju.Pozzzzz

Grk:
Prvo da mnogo zahvaljujem Mishi za njegov pomoc, sto me doneo sa njim i sve, i da zahvaljujem i SVIMA u Trsteniku za najbolju gostoprimljvost!!! Danas sam mnogo naucio, i stvarno mi je bio divan dan, jedva cekam da vidim svima opet!

dejan_ts:
evp i od mene koja slicica

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version