ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Kao dve Žabe
Sava:
Kupljena je zimus u HK i do sada je stajala u originalnoj ambalaži. Znači nije kirištena niti punjena.Kada sam neki dan uzeo da je velikodušno stavim u stanicu, imao sam šta da vidim. Naduvala se kao dve žabe, dve zato što se one uvek više naduvaju od jedne.
i iz drugog ugla
neznam šta kažem osim, "jeftino meso, čorbu za plot", tako kaže narodna.
nemože ravno ni da stoji, imam utesak da će svakog trenutka eksplodirati
Izbacio sam je napolje, inače napon joj je normalan na sve tri ćelije.
gizmo:
(:sok:) pa od cega bi mogla tako da se naduva ako nije ni koriscena ni punjena???
Sava:
Zimus je bila u hladnoj prostoriji, temperatura nije padala ispod 4 stepena. Stvarno neznam šta je uzrok naduvavanju, izgleda da je u pitanju ono sa čorbom. :_D
gizmo:
Glavne zice (crna i crvena) deluje da su nesto nastavljane. Da nije tu doslo do nekog kratkog spoja?
Sava:
Promenjen je konektor za Simprop stanicu, spoj je OK, urađen je posle naduvavanja, čisto da je probam pod teretom. Radi se o LiFe bateriji od 1800, slabo se vidi jer je slika neoštra, aparat je malo "jači".Da je ostala preko zime u stanici, verovatno bi razvalila kutiju stanice, sada nema teorije da je stavim u stanicu.
Pomirio sam se sa njom :pop: Možda ovo što pišem bude nekom od koristi, vrag da ga zna,zašto je to dobro.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version